Divari käynnistyy paikallispeleillä 17.-19.9.

Divarin kauden 2015-16 otteluohjelma on julkaistu. Avausottelut ovat paikallispeliväritteisiä kun paikallisderbyjä käydään niin Itä-Suomessa, länsirannikolla, Pohjois-Suomessa, Pohjanmaalla kuin Hämeessäkin.

Julkaistu 14.8.2015 12:40

Divarin runkosarja käynnistyy yhdellä ottelulla torstaina 17.9. Salibandyliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Josba debytoi Divarissa kotonaan ja vieraaksi saapuu paikallisvastustaja SB Welhot Kuopiosta. Perjantaina 18.9. pelataan HaNi-hallissa Mynämäellä SBS Wirmon isännöidessä sarjanousija Porin Karhuja.

Paikallisottelut jatkuvat lauantaina kun KeLy (Haukipudas) ja Limingan Niittomiehet kohtaavat Kastellin palloiluhallissa. Pohjanmaan derbyssä kohtaavat SB Vaasa ja Blue Fox Uusikaarlepyystä. Jo viime kaudella yli tuhatpäisiä yleisöjä katsomoihin keränneet LaSB:n (Lammi) ja Steelersin (Hämeenlinna) kohtaamiset saavat jatkoa kun LaSB vie kotiottelunsa vierasjoukkueen isommalle kotiareenalle Hämeenlinnan Elenia Areenalle.

Divarin runkosarjan päätöskierros pelataan lauantaina 27.2. Runkosarjan kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleissä. Erona edelliskauteen, Divarin finaalit pelataan alkavalla kaudella paras viidestä -järjestemällä (kolme voittoa). Divarin finaalin voittaja nousee Salibandyliigaan kaudelle 2016-17.

Divarin otteluohjelma: lataa tästä!

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.