Cupmestarin pyllähdys kruunasi yllätysten pyhän

Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina yllätysten kierros, jonka huipensi tuoreen cupmestarin SSV:n 6-8-kotitappio tappioputkessa laahustaneelle Nokian KrP:lle.

Helsingin ottelua aluksi vielä 2-0 johtanut SSV nousi vielä kolmannessa erässä tasalukemiin 6-6, mutta sitten Janne Suoniemen ja Jesse Vainion maalit kiidättivät nokialaiset karkuun. Kaiken kruunuksi KrP oli matkassa ilman tehopelaajiaan Henri Johanssonia ja Antti Naskalia. Kaksikkoa komeasti paikannut Kalle Keskitalo kirjautti pisteet 2+2.

Yllätys nähtiin myös Raumalla, jossa nousija SalBa nappasi kauden neljännen voittonsa murskaamalla play off -paikasta taistelevan NST:n 9-1. Janne Hyvönen ahmi maalinsa jatkoksi viisi maalisyöttöä, ja Jani Lehtoniemi mätki hattutempun.

Vuodenvaihteen jälkeen vahvasti pelanneen Josban 3-2-kotijohto suli kolmannessa erässä 4-7-tappioksi Westend Indiansille. Eino Pesu oli saaliillaan 2+2 vieraiden ja ottelun tehomies.

Iso käänne nähtiin myös Oulussa, jossa OLS joti Oilersia vastaan avauserässä kahdella maalilla mutta hävisi lopulta 6-12. Casper Pfitzner pommitti espoolaisille viisi maalia Perttu Pajukosken säestäessä saldolla 1+4.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina ottelulla Classic – Nokian KrP.

Kuva: Juhani Järvenpää (katso ottelugalleria)