Classicille syksyn 17. liigavoitto, Happeelle Cupin jatkopaikka

Classic venytti syksyn voittoputkensa jo seitsemääntoista kaataessaan Sipoossa ÅIF:n 14-4. Happee taas jatkaa Cupissa välieriin kotivoitolla FBC Turusta.

Salibandyliigaa dominoiva Classic nappasi kauden 17. ottelussaan kauden 17. voittonsa, kun liiganousija ÅIF taipui kotikentällään Sipoossa selvästi 14-4. Classicilla on nyt sarjakärjessä 18 pisteen etumatka ottelun vähemmän pelanneeseen EräViikinkeihin.

Tänään voittaja selvisi jo avauserässä, kun Eemeli Salin sekä Ville Lastikka laukoivat Classicin viidessä minuutissa kahden maalin johtoon ja Patrik Korpiniemen kavennuksen jälkeen Janne Lamminen sekä Sami Johansson kasvattivat taas eroa. Kymmenen eri Classic-pelaajaa pääsi tänään maalin makuun, ja nohevimpina touhusivat tehot 2+3 koonnut Eemeli Salin sekä 2+2 kuitannut Sami Johansson.

Salibandyliigaa pelataan ennen joulua vielä perjantaina, kun Westend Indians ja Oilers iskevät yhteen Espoon derbyssä.

Jyväskylässä pelattiin Suomen Cupin puolivälierä, jossa liigajoukkue Happee rytki neljän parhaan joukkoon kaatamalla Divarin FBC Turun 7-3. Vielä kahden 15-minuuttisen erän jälkeen FBC vaani lukemissa 3-2, mutta kolmannessa Kaapo Siekkinen, Eemil Ukkonen ja Juuso Heikkinen laukoivat keskisuomalaiset karkuun. FBC:n Antti Hopeanaulan kavennuksen jälkeen laukoi loppunumerot Ville-Pekka Virtanen.

Arkistokuva: Esa Takalo