Classic ja SPV jatkavat Oilersin seuraksi Salibandyliigan välieriin

Classic ja SPV nappasivat tänään neljännet voittonsa Westend Indiansista ja EräViikingeistä. Nokian KrP sen sijaan nousi Turussa siirtämään sen sarjan ratkaisua.

Classic ja Seinäjoen Peliveljet varmistivat tänään paikkansa Oilersin seurana Salibandyliigan välierissä, kun kumpikin nappasi kotikaukalossa neljännen voittonsa vastustajastaan. Classic kaatoi Westend Indiansin 7-6 ja SPV EräViikingit 12-9. Neljännessä parissa sen sijaan Nokian KrP kavensi TPS:aa vastaan voitoiksi 2-3 lyömällä mustavalkoiset Turussa 6-5.

Classic johti avauserän jälkeen 3-0 ja toisella tauolla 6-3, mutta kolmannen alussa Indians rankaisi Joonas Pylsyn viiden minuutin jäähystä kolmella ylivoimamaalilla. Ratkaisu nähtiin lopulta 107 sekuntia ennen ottelun loppusummeria, kun Oskari Heikkilä laukoi Juha Kivilehdon syötöstä voitto-osuman. Aaro Helin takoi tänään Classicin maaleista kolme.

Seinäjoella nähtiin hurja toinen erä, jonka aluksi SPV karkasi 4–1-johtoon ja lopussa puolestaan EräViikingit edelle tilanteeseen 7-8. Mikko Kohonen kuitenkin tasoitti ennen taukoa, ja kolmannessa erässä Peliveljet menivät 1016 katsojan riemuksi menojaan vieden päätösjakson 4-1. SPV:n kymmenennen maalin upealla läpiajoveivillä nostanut Joni-Arttu Sieppi oli illan isäntä tehoillaan 2+2.

TPS ei kyennyt vielä katkaisemaan sarjaa, kun Olli Kinnusen toisen erän alkuun iskemä 3–2-johto jäi sen illan viimeiseksi etumatkaksi. Turkulaiset kykenivät vielä tasoittamaan edelle kirineiden vieraiden 3–5-johdon, mutta Jere Oksasen laukoma Nokian kuudes maali kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua jäi 1326 katsojan harmiksi Kupittaan illan viimeiseksi.Oksanen laukoi ottelussa kaksi osumaa ja ketjun toinen laita Henri Johansson 1+3.

Nokian KrP:n ja TPS:n kuudes puolivälierä mitellään tiistaina Tampereen Raholassa.