Tilinumero ja laskutusosoite

Viimeksi päivitetty 23.1.2017 15:27

Seurat ja yksityishenkilöt saavat sarja-, koulutus-, ja leirilaskut suoraan sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä. Joissain tapauksissa liitto myös laskuttaa em. kohteita. Järjestelmän tai laskutuksen lähettämästä laskulomakkeesta löytyvät tarvittavat maksutiedot.

Lisenssit puolestaan lunastetaan verkkopalvelusta, joka antaa tarvittavat maksutiedot. Samoin pelaajasiirtojen kirjaamismaksutiedot saadaan siirtopalvelusta. A-C junioreiden rinnakkaisedustushakemuksen kirjaamismaksun maksamiseen on myös erilliset ohjeet ja oma pankkitili.

Jos kuitenkin tarvitset liiton tilinumeroa ja olet varmistanut, että maksun voi suorittaa ilman viitenumeroa (esim. poikkeavan nimen käyttömaksu tai vastalauseen kirjaamismaksu) niin voit suorittaa sen tilille:

Nordea 200118-132956
IBAN: FI84 2001 1800 1329 56
BIC: NDEAFIHH

Ota aina maksusta kuitti ja liitä se materiaalin liitteeksi. Kirjoita viestikenttään mitä maksu koskee.

Salibandyliitolle toimitettavat laskut, myös aluetoimistoille osoitetut, voi lähettää joko sähköisesti tai paperisena skannauspalvelun kautta.

Katso tästä tarkempi laskuttajan ohje
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.