Seuran perustaminen

Viimeksi päivitetty 30.5.2019 15:28

Uuden seuran (yhdistyksen) perustaminen tapahtuu Patentti- ja Rekisterihallituksen (PRH) kautta. Yhdistysrekisteri myös neuvoo ja opastaa yhdistyksen perustamisessa. Suomen Olympiakomitean sivuilta voi puolestaan ladata salibandyynkin soveltuvat yhdistyksen mallisäännöt ja katsoa vinkkejä seuran perustamiseen.

Salibandyliiton alaisiin kilpasarjoihin osallistumisen edellytyksenä on jäsenyys Salibandyliitossa. Jäsenyyttä voi hakea vain rekisteröity yhdistys. Jos seurasi ei ole vielä liiton jäsenseura, katso lisäohjeita tältä sivulta.

Kun seura on hyväksytty Salibandyliiton jäseneksi, se voi ilmoittaa joukkueitaan sarjatoimintaan. Uusia joukkueita otetaan vastaan kaikkiin juniorisarjoihin (A-G), miesten V-VI divisiooniin ja naisten III-IV divisiooniin.

Liiton varsinaisia jäseniä ovat liiton hallituksen hyväksymät salibandya ja sählyä harrastavat rekisteröidyt yhdistykset sekä näiden muodostamat rekisteröidyt piiri- ja aluejärjestöt. Liiton jäsenten on sitouduttava noudattamaan liiton sääntöjä ja myös niiden yhteisöjen sääntöjä, joiden jäsen liitto on.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä.

Ilmoittautumisista tarkempaa tietoa on ilmoittautumisten pääsivulla.

Ilmoittautumisajat ja osallistumismaksujen eräpäivät löytyvät Kausi-infosta.

Tutustu myös Hyvä hallinto -oppaaseen.

Jäsenasioissa palvelee Salibandyliiton jäsensihteeri Johanna Vasankari: puh. 044 762 9970

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.