Perhesähly

Viimeksi päivitetty 30.5.2019 16:28

Koko perheen sähly

Perhesähly on hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden hengästyä, hikoilla ja kartuttaa taitojaan vanhempiensa tai muiden tärkeiden aikuisten kanssa. Lapset ja aikuiset opettelevat sählyn tekniikoita ja kikkoja sekä tietysti pelaavat yhdessä. Perhesähly on parhaimmillaan 3–6-vuotiaiden lasten liikuttamisessa mutta sopii myös vanhemmille lapsille.

Perhesähly muuntautuu lasten iän ja kehitystason mukaan. Kouluikäinen oppii nopeasti tekniikoita ja pelaa aikuisten kanssa hyvinkin tasaväkisesti. Kun mukana on alle kouluikäisiä, tarvitaan koko ryhmän yhteiset, turvalliset peli- ja käyttäytymissäännöt, joita jokainen pelaaja sitoutuu noudattamaan.

Alle kouluikäiset saattavat vaatia myös oheisaktiviteetteja, kuten luvan kiipeillä puolapuissa: he eivät välttämättä jaksa keskittyä pelaamiseen kokonaista tuntia.

Kokeile siis erilaisia tuntikokonaisuuksia, hae aikuisten ja lasten lempileikit, - harjoitukset, -lämmittelyt ja -jäähdyttelyt. Erota lapset ja vanhemmat välillä omiksi ryhmikseen. Peluuta porukkaasi kävellen ja juosten – tai laita aikuiset kävelemään ja lapset juoksemaan. Osallista ryhmäläisiä ja anna heidän vaikuttaa tuntien sisältöön mahdollisuuksien mukaan. Näin sählytuokioista tulee aidosti yhteisiä ja innostavia kokemuksia !

Perhesählyn vetäjän käsikirja löytyy täältä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.