Säbämestarikaukalo 2017 avustusohjelma

Viimeksi päivitetty 30.5.2019 14:32


Säbämestarikaukalo 2017 avustusohjelma
on Suomen Salibandyliiton avustusohjelma, jossa tavoitteena on varustaa salibandykaukalolla sellaisia pieniä ja keskisuuria liikuntasaleja, joissa salibandykaukaloa ei vielä ole sekä saada nämä tilat paremmin salibandyn harjoittelu- ja kilpakäyttöön (etenkin Peli-, Kisa- ja KerhoMaailman otteluihin). Tavoitteena on saada varustettua vuonna 2017 vähintään n. 20 sellaista liikuntasalia Säbämestarikaukalolla, joissa ei vielä ole salibandykaukaloa.

Avustusta myönnetään ensisijaisesti Salibandyliiton jäsenseuroille ja kunnille sekä sellaisille säätiöille ja muille yhteisöille, jotka edistävät salibandytoimintaa.

Säbämestarikaukalon minimimitat ovat 12m x 24m (288m2) ja maksimimitat 18m x 36m (648m2). Kaukalon tulee olla uusi ja sillä tulee olla kansainvälisen salibandyliiton sertifikaatti.

Avustusta myönnetään hakemuksen perusteella (hakemusaika vuoden 2017 loppuun saakka). Avustuksen suuruusluokka voi olla n. 20-30 % hankintahinnasta. Lisäksi avustukseen kuuluu 2 kpl maalinpienennyselementtiä. Avustus on harkinnanvarainen ja siitä päättää Suomen salibandyliiton nimeämä työryhmä. Avustuspäätös tehdään kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Avustus maksetaan kaukalon hankinnan jälkeen jälkikäteen maksutositteita vastaan hakijayhteisön tilille.

Kaukaloavustuksia myönnetään siihen saakka, kun avustuksiin varattuja taloudellisia resursseja riittää.

Avustuksen sähköinen hakukaavake.

Lisätietoja avustusohjelmasta antaa Salibandyliiton olosuhde- ja sarjapäällikkö Esko Kyyhkynen: p. 0400 529 001 / esko.kyyhkynen(at)floorball.fi

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.