Säbämestari ulkokaukalo 2017 avustusohjelma

Viimeksi päivitetty 30.5.2019 14:32


Säbämestarikaukalo ulkokaukalo 2017 avustusohjelma
on Suomen Salibandyliiton avustusohjelma, jossa tavoitteena on varustaa salibandykaukalolla erilaisia salibandyn ulkopelipaikkoja, joissa salibandykaukaloa ei vielä ole sekä saada nämä pihapelipaikat paremmin salibandyn harjoittelu- ja kesäkäyttöön.

Avustusta myönnetään ensisijaisesti Salibandyliiton jäsenseuroille ja kunnille sekä sellaisille säätiöille ja muille yhteisöille, jotka edistävät salibandytoimintaa.

Säbämestari ulkokaukalon tulee olla uusi ja sillä tulee olla kansainvälisen salibandyliiton sertifikaatti.

Avustusta myönnetään hakemuksen perusteella (hakemusaika vuoden 2017 loppuun saakka). Avustuksen suuruusluokka voi olla n. 20-30 % hankintahinnasta. Avustus on harkinnanvarainen ja siitä päättää Suomen salibandyliiton nimeämä työryhmä. Avustuspäätös tehdään kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Avustus maksetaan kaukalon hankinnan jälkeen jälkikäteen maksutositteita vastaan hakijayhteisön tilille.

Lisätietoja avustusohjelmasta antaa Salibandyliiton olosuhde- ja sarjapäällikkö Esko Kyyhkynen: p. 0400 529 001 / esko.kyyhkynen(at)floorball.fi

Sähköinen avustushakemus tästä linkistä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.