Sport Garden

Viimeksi päivitetty 27.11.2014 14:05

Sport_garden_3.jpg 

 

FBC Turku ry omistaa 100%:sti Turun Salibandyhalli Oy:n, joka pyörittää Vätinkulma Oy:lta vuokratuissa tiloissa Sport Garden markkinointinimellä toimivaa salibandyhallia (os. Niitunniskantie 18, 20320 Turku). Toiminta on alkanut 2007.

FBC Turku on salibandyn erikoisseura, joka on perustettu 1995.  Seuralla on kolme työntekijää: toiminnanjohtaja, junioripäällikkö ja palkkatuella työllistetty hallimestari. Seuran jäsenmäärä on 650 henkilöä, joista lisenssipelaajia noin 550. Valtaosa seuran jäsenistä on junioripelaajia. Miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat 2.divisioonassa, joista tavoitteena seuran strategian mukaisesti nousta lähivuosina takaisin 1.divisioonaan Muita joukkueita ja ryhmiä 25, joissa osan juniorijoukkueista alaisuudessa useampia tasoryhmiä.

Sport_garden_2.jpg

Sport Garden sijaitsee Turun Länsikeskuksessa entisessä Jäspi & Mäkisen tehdaskiinteistössä, jossa 1960-luvun lopulta vuoteen 2006 valmistettiin lämmityspolttimia ja -varaajia. Kiinteistöyhtiö Vätinkulma Oy:n omistaa edelleen Mäkisen suku.

Tilat ovat kokonaan peruskorjattu 2007 urheiluhallikäyttöä varten. Kesällä 2013 tiloja remontoitiin lisää, mm. kentän matto vaihdettiin ja sauna rakennettiin.

Sport Gardenin julkisivu on Satakunnantielle ja sisäänkäynti tapahtuu Niitunniskantielle päin olevalta sisäpihalta, jossa parkkipaikat. Halli mielletään sijainniltaan osaksi Turun Länsikeskusta ja se sijaitsee erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien varrella sekä uusi raitiontielinjaus kulkee välittömässä läheisyydessä.

Halli käsittää 39x19m salibandykentän huipputason mattoalustalla sekä katsomotilaa on 315 hengelle. Muita tiloja ovat kahvio, pikkukenttä, neljä pukuhuonetta, suihkutilat, yksi sauna, neuvotteluhuone ja punttisali. FBC Turun toimisto sijaitsee myös hallilla. Pihalla sijaitsee ilmaiset parkkipaikat sekä katos pyörille.

Sport_garden_4.jpg

Sport Garden on arki-iltojen prime time vakiovuorojen (17:00-22:00) osalta loppuunmyyty läpi vuoden ja iltavuorot alkavat lähes ympäri vuoden noin 15:30 alkaen. Viikonloppuisin Sport Gardenilla järjestetään yksittäisiä pelejä, harjoitusturnauksia sekä Salibandyliiton turnausmuotoisia sarjapelejä. Päiväkäyttö koostuu muutamista yritysvuoroista sekä Niitunniskantien päiväkodille ja lähialueiden kouluille maksutta annettavista vuoroista. Sport Gardenin käyttötunneista on 85 % FBC Turun käytössä vakiovuoroina tai pelivuoroina.

Turun salibandyhalli Oy ei pyri taloudellisen voiton, eikä tappion tekemiseen. Oy ei ole jakanut, eikä tule jakamaan osinkoa. Oy:n talous on vakaa ja hallin tulos pidetty lievästi voitollisena, jotta vuorohintoja ei tarvitse korottaa.

 Sport Gardenin sivuille.

 

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.