Seuran perustaminen

Viimeksi päivitetty 8.2.2018 12:42

Uuden seuran (yhdistyksen) perustaminen tapahtuu Patentti- ja Rekisterihallituksen (PRH) kautta. Yhdistysrekisteri myös neuvoo ja opastaa yhdistyksen perustamisessa. Suomen Olympiakomitean sivuilta voi puolestaan ladata salibandyynkin soveltuvat yhdistyksen mallisäännöt ja katsoa vinkkejä seuran perustamiseen.

Salibandyliiton alaisiin kilpasarjoihin osallistumisen edellytyksenä on jäsenyys Salibandyliitossa. Jäsenyyttä voi hakea vain rekisteröity yhdistys. Jos seurasi ei ole vielä liiton jäsenseura, katso lisäohjeita jäsenhakemuksen sivulta 2 (.pdf tiedosto). Vasta perustettu seura voi hakea Salibandyliiton jäsenyyttä ns. diaaritodistuksen avulla.

Kun seura on hyväksytty Salibandyliiton jäseneksi, se voi ilmoittaa joukkueitaan sarjatoimintaan. Uusia joukkueita otetaan vastaan kaikkiin juniorisarjoihin (A-G), miesten V-VI divisiooniin ja naisten III-IV divisiooniin.

Liiton varsinaisia jäseniä ovat liiton hallituksen hyväksymät salibandya ja sählyä harrastavat rekisteröidyt yhdistykset sekä näiden muodostamat rekisteröidyt piiri- ja aluejärjestöt. Liiton jäsenten on sitouduttava noudattamaan liiton sääntöjä ja myös niiden yhteisöjen sääntöjä, joiden jäsen liitto on.

Tarkemmat liittymisohjeet on kerrottu jäsenhakemuslomakkeessa.
Ilmoittautumisista tarkempaa tietoa on ilmoittautumisten pääsivulla.
Ilmoittautumisajat ja osallistumismaksujen eräpäivät löytyvät Kausi-infosta.
Tutustu myös Hyvä hallinto -oppaaseen.

Jäsenasioissa palvelee Salibandyliiton jäsensihteeri Johanna Vasankari: puh. 044 762 9970

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.