Olosuhteet ja välineet

Viimeksi päivitetty 15.10.2014 13:42

pelaajat_kerhosivulle.jpg

Kohtuulliset kustannukset
Sääntöjen mukaisten olosuhteiden luominen ei vaadi kohtuuttomia investointeja. Sählykaukalon saa voimisteluhevosen hinnalla. Mailat, pallot, suojalasit ja maalivahdin varusteet yhdelle luokalle/ryhmälle maksavat voimisteluarkun verran. Kustannus on perin kohtuullinen lajin suosioon ja välineiden käyttöasteeseen nähden – innokkaita säbänpelaajia riittää varmasti, jos pelaamiseen vain annetaan mahdollisuus!

Lajien_suosio.png

Salibandy on harrastaja­määrältään valtakunnan toiseksi suosituin palloilulaji ja kouluikäisten keskuudessa ylivoimaisesti suosituin sisäpallopeli.

 


"Salibandykaukalo tuo sählyn ja salibandyn pelaamiseen mielekkyyttä ja turvallisuutta koulujen liikuntatunneilla. Koulun näkökulmasta on tärkeää, että kaukalo on turvallinen, kestävä ja kevyt. Kaukalon elementtejä voi käyttää liikuntatunneilla tilanjakajana myös muissa lajeissa."
- Jari Luukkonen, Mikkelin Lyseon rehtori, liikuntatieteiden maisteri

Ilo irti investoinnista
Koulujen tarpeisiin sopivat kevyet, kestävät ja helposti liikuteltavat salibandykaukalot eivät kolhi lattioita tai seiniä. Niitä voidaankin hyödyntää paitsi pelikenttänä, myös tilanjakajina ja iltakäytössä. Osa kouluista on hankkinut salibandyvälineitä yhdessä koululla treenaavien seurojen kanssa. Jaettu kustannus on vähintään kaksinkertainen ilo!

 

 Lisätietoja salibandyvälineistä: Mikko Aikko, 0400-529 025

Kouluille sopivat kevyet kaukalot!

 

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.