#XZCHALLENGE - Haasta itsesi ja kaverisi!

Viime kaudelta tuttu XZCHALLENGE -kilpailu tulee jälleen. XZCHALLENGE -videoilla huippupelaajat esittelevät trikkejä ja kikkoja kerran viikossa julkistettavalla videolla. Tällä kertaa mukana maailman parhaaksi pelaajaksi ruotsalaisten tituleeraama Veera Kauppi, maalitykki Miko Kailiala, Esport Oilersin taisteleva Casper Pfitzner ja Epic Floorball kikkavideoista tuttu Tuomas Taskinen. Osallistu skabaan julkaisemalla omat temppusi Instagrammissa häshtagillä #XZCHALLENGE (tai XZchallenge) ja voit voittaa liput Superfinaaliin tai XZ -tuotteet vuodeksi! Kuvaa oma videosi ja näytä mitä osaat! #XZCHALLENGE

XZCHALLENGE - Kevään siistein säbäkisa

XZCHALLENGE on XZ brändiä hallinoivan Bernerin ja Salibandyliigan järjestämä some-kilpailussa, jossa salibandyn harrastajat haastetaan kuvaamaan parhaat trikkinsä, kikkansa ja säbätemppunsa.Osallistuminen on iisiä. Pyydä frendiäsi kuvaamaan kännykällä säbätemppuvideosi ja julkaise se Instassa häshtägillä #XZCHALLENGE. Jaa toki videot myös Youtubeen ja Twitteriin, jos pallo vaan pysyy hallussa!

Näitä saa jakaa ja näistä voit tykätä! Ei kun yrittämään!

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Suomen Salibandyliitto ry, Alakiventie 2, 02600 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumisehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan julkaisemalla salibandykikka, -temppu tai -trikki videoformaatissa henkilökohtaisella Facebook- tai Instagram -tilillä, niin että video tai kuva on julkisuusasetuksiltaan kaikille julkinen. Kuvaan tai videoon tulee lisätä ainakin tunniste #XZCHALLENGE tai #XZchallenge

Arvontaan osallistuneet videot voidaan julkaista julkisella superfinaali.fi -sivustolla. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat ja videot arvontasivustolta.

Sama osallistuja voi osallistua arvontaan useammalla kuin yhdellä videolla, mutta arvontaa suorittaessa huomioidaan vain yksi video.

4. Videoiden käyttö
Osallistumalla arvontaan osanottajat vakuuttavat, että heillä on täydet oikeudet videoon ja sen julkaisemiseen ja että videossa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa videon julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan lähetettyjä videoita markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

5. Arvonnan suorittaminen
Arvonnat suoritetaan kaikkien #XZCHALLENGE -videoiden ladanneiden kesken. Arvonnat tapahtuvat viikoittain. Kerran kilpailuun osallistunut video osallistuu viikottaisiin arvontoihin.

6. Palkinnot
Osallistujien kesken arvotaan viikottain XZ ja XZ MEN -tuotepalkintoja. Kaikkiaan arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi kappale kahden hengen lippupaketteja Superfinaaliin ja yhdelle hengelle XZ-tuotteet vuodeksi.

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen. Myöhässä (yli 7 päivän kuluessa) viestiin vastannut voittajaksi arvottu henkilö ei ole siinä tapauksessa oikeutettu palkintoon.

7. Henkilötiedot
Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

8. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

9. Muut ehdot
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin, tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Arvonnan järjestäjä, Suomen Salibandyliitto ry, pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.