Seurojen yhteystiedot, yhteyshenkilöt ja muut vastuuhenkilöt

Viimeksi päivitetty 1.7.2019 14:57

Seurojen yhteystietoja ylläpidetään ja päivitetään Suomisportissa. Seurojen tulee myös lisätä tietoihinsa seurakäyttäjätunnuksilla seurojen työntekijöiden (valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, toiminnanjohtaja, muu työntekijä), puheenjohtajan ja taloudenhoitajan nimikkeet. Liitto voi kohdentaa oikeille ihmisille tiedotustaan, työntekijämäärän raportointi (mm. OKM:n suuntaan) on luotettavampaa ja siten seurojen ja liiton keskinäinen vuorovaikutus voi parantua.

Seuran yhteyshenkilö
Jäsenhakemuksella seura ilmoittaa yhteyshenkilönsä. Yhteyshenkilön tehtävänä on koota ja toimittaa seuran mielipide mm. palautekyselyissä ja välittää Salibandyliitosta saapuneet tiedotteet ja kyselyt seuran jäsenille. Yhteyshenkilön vaihtuessa, seuran tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti liiton jäsensihteerille. Tieto/vahvistus pitää tulla sekä uudelta että vanhalta yhteyshenkilöltä, tai seuran pitää toimittaa kokouspöytäkirjasta kopio, missä muutos on käsitelty. Tämän jälkeen tehdään muutos Suomisporttiin ja uusi yhteyhenkilö saa kutsun (kutsu pitää hyväksyä) sähköpostitse Suomisportin seurakäyttäjäksi. Samalla yhteyshenkilö saa kutsun Visma Sign -palvelusta allekirjoittamaan Suomisport seurakäyttäjän käyttösopimus sähköisesti.

Seuran yhteyshenkilölle / seuran ilmoittamaan sähköpostiin toimitetaan liiton virallinen posti, kuten aluekokouskutsu, liittokokouskutsu. Perinteisellä postilla ei toimiteta kuin liittokokouskutsu, muut tiedotteet toimitetaan aina sähköpostilla. On erittäin tärkeää, että seura huolehtii yhteystietoihin ilmoitetun sähköpostin toimivuudesta ja seuran yhteyshenkilön oikeellisuudesta! Seuran yhteyshenkilö ei voi kieltää yhteystietojensa jakamista muille jäsenseuroille eikä häntä voida poistaa esimerkiksi seuroille tarkoitetun uutiskirjeen jakelulistalta.

Näillä henkilöillä on käytössään Suomisportin seurakäyttäjätunnukset, joka on Salibandyliiton jäsenetu. Tunnus vastaa seuran allekirjoitusta. Tunnuksella seurat ilmoittavat jäseniään erilaisiin tapahtumiin ja tarkkailevat mm. seuransa pelipasseja. Tunnukset on toimitettu vanhoille seuroille ja uudet seurat saavat ne jäsenhakemuksen käsittelyn yhteydessä. 

Joukkueen yhteyshenkilö
Seuran ilmoittaessa joukkueen sarjaan tulee seuran nimetä jokaiselle joukkueelle yhteyshenkilöksi luonnollinen henkilö. Yksi henkilö voi toimia enintään viiden joukkueen yhteyshenkilönä. Jokaisella yhteyshenkilöllä tulee olla henkilökohtainen ja ainoastaan tämän henkilön käytössä oleva sähköpostiosoite. Joukkueen yhteyshenkilön tulee olla vähintään 18-vuotias.

Liiton sarjavastaavat ovat yhteydessä joukkueiden yhteyshenkilöihin kauden aikana sarjoihin liittyen, esim. tulospalvelun tunnukset, otteluohjelmat. Seuratunnuksilla seura voi tehdä tarvittavat muutokset joukkueiden yhteyshenkilöihin Palvelusivustolla. Hätätilanteessa sarjavastaavat voivat avustaa yhteystietojen päivittämisessä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.