Ryhmävakuutukset

Viimeksi päivitetty 31.5.2019 11:02

Seuralla on vastuu huolehtia siitä, että kaikilta ryhmäpassiin liitettäviltä henkilöiltä/huoltajalta on pyydetty suostumus siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.

Salibandyliitto suosittelee suostumuksen pyytämistä ilmoittautumisen yhteydessä minkä tahansa seuran käyttämän sähköisen järjestelmän kautta.


Aikuisten ja junioreiden ryhmäpelipasseja voivat hankkia Salibandyliiton jäsenseurat tai Salibandyliiton kanssa sopimuksellista yhteistyötä tekevät sarjajärjestäjät. Ryhmäpassit hankitaan Suomisportissa seurakäyttäjätunnuksilla.

  • Aikuisten ryhmäpelipassi on tarkoitettu 2001 ja aikaisemmin syntyneille. Ryhmäpelipassi on tarkoitettu seuroille, jotka järjestävät aikuisten harrastetoimintaa ja muille sarjajärjestäjille, joiden kanssa liitolla on sopimuksellinen yhteistyö mm. hallisarjat. Pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 20 pelaajaan, hinta 205 €.

  • Junioreiden ryhmäpelipassi on tarkoitettu 2002 ja myöhemmin syntyneille. Ryhmäpelipassi on tarkoitettu salibandyseurojen kerho-, salibandy/sählykouluryhmille tmv., seurojen järjestämiä kerhoturnauksia varten tulee hankkia oma ryhmäpassi/osallistuva joukkue. Pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 30 pelaajaan, hinta 110 €.

Huom! Ryhmäpelipassi ei ole voimassa kortteliliigassa tai muissa Salibandyliiton järjestämissä sarjoissa ja G-junioreiden Kerhomaailman turnauksissa.

Ryhmävakuutuksen hankkiminen: Ohje seurakäyttäjälle (pdf)
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.