Rekisteröityminen ja pelipassin osto

Viimeksi päivitetty 26.6.2019 14:59

Profiilin luominen Suomisporttiin (tehdään kertaalleen ennen pelipassin ostoa)

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 

3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Pelipassin ostaminen (profiilin luomisen jälkeen)

6. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Osta pelipassi / lisenssi.

7. Valitse oletko ostamassa pelipassia itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa pelipassia lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot. Alaikäiselle pelaajalle profiilin rekisteröi lapsen vanhempi oman profiilinsa kautta ("lisää lapsi" toiminnolla). Myös lapsen pelipassi lunastetaan aikuisen profiilin kautta. 

8. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat pelipassit. Valitse haluamasi pelipassi.

9. Valitse seurasi. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan.

10. Valitsemasi pelipassi saattaa vaatia vakuutuksen. Jos näin on, valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita että olet hankkinut vakuutuksen muualta. Huom: Kilpailupelipassissa kysytään kaikilta ostajilta vakuutustietoja.

11. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

12. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Maksun lisätiedoissa voi olla maininta myös Olympiakomiteasta, joka toimii järjestelmän ylläpitäjänä. Tämä on täysin ok.

13. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi pelipassin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Suomisport_ohjeet_kuvat (pdf) Suomisport_instructions_english (pdf)
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.