Rekisteröityminen ja lisenssin osto

Viimeksi päivitetty 8.8.2017 12:41

Profiilin luominen Suomisporttiin (tehdään kertaalleen ennen lisenssin ostoa)

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 

3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Lisenssin ostaminen (profiilin luomisen jälkeen)

6. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Osta lisenssi.

7. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot. Alaikäiselle pelaajalle profiilin rekisteröi lapsen vanhempi oman profiilinsa kautta ("lisää lapsi" toiminnolla). Myös lapsen lisenssi lunastetaan aikuisen profiilin kautta. 

8. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi.

9. Valitse lisenssiseurasi. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan.

10. Valitsemasi lisenssi saattaa vaatia vakuutuksen. Jos näin on, valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita että olet hankkinut vakuutuksen muualta. Huom: Kilpailulisenssissä kysytään kaikilta ostajilta vakuutustietoja.

11. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

12. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Maksun lisätiedoissa voi olla maininta myös Olympiakomiteasta, joka toimii järjestelmän ylläpitäjänä. Tämä on täysin ok.

13. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Suomisport_ohjeet_kuvat (pdf) Suomisport_instructions_english (pdf)
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.