Seurojen yhteystiedot, yhteyshenkilöt ja muut vastuuhenkilöt

Viimeksi päivitetty 28.4.2016 15:27

Seurojen yhteystietoja ylläpidetään ja päivitetään Sporttirekisterissä. Seurojen tulee myös lisätä tietoihinsa seurakäyttäjätunnuksilla seurojen työntekijöiden (valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, toiminnanjohtaja, muu työntekijä), puheenjohtajan ja taloudenhoitajan nimikkeet. Erityisesti Avainseuroilta odotetaan tietojen lisäämistä, jotta jatkossa liitto voi kohdentaa oikeille ihmisille tiedotustaan, työntekijämäärän raportointi (mm. OKM:n suuntaan) on luotettavampaa ja siten seurojen ja liiton keskinäinen vuorovaikutus voi parantua.

Tarkat ohjeet löytyvät alla olevan linkin kautta.

http://beta.salibandy.net/files/8514/1155/1683/tehtavan_lisaaminen.pdf


Seuran yhteyshenkilö
Jäsenhakemuksella seura ilmoittaa yhteyshenkilönsä. Yhteyshenkilön tehtävänä on koota ja toimittaa seuran mielipide mm. palautekyselyissä ja välittää Salibandyliitosta saapuneet tiedotteet ja kyselyt seuran jäsenille. Yhteyshenkilön vaihtuessa, seuran tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti liiton jäsensihteerille. Tieto/vahvistus pitää tulla sekä uudelta että vanhalta yhteyshenkilöltä, tai seuran pitää toimittaa kokouspöytäkirjasta kopio, missä muutos on käsitelty. Tämän jälkeen tehdään muutos Sporttirekisteriin ja uudet seurakäyttäjätunnukset lähetetään sähköpostitse uudelle yhteyshenkilölle.

Seuran yhteyshenkilölle / seuran ilmoittamaan sähköpostiin toimitetaan liiton virallinen posti, kuten aluekokouskutsu, liittokokouskutsu. Perinteisellä postilla ei toimiteta kuin liittokokouskutsu, muut tiedotteet toimitetaan aina sähköpostilla. On erittäin tärkeää, että seura huolehtii yhteystietoihin ilmoitetun sähköpostin toimivuudesta ja seuran yhteyshenkilön oikeellisuudesta! Seuran yhteyshenkilö ei voi kieltää yhteystietojensa jakamista muille jäsenseuroille eikä häntä voida poistaa esimerkiksi seuroille tarkoitetun uutiskirjeen jakelulistalta.

Suurin osa laskuista lähetetään keskitetysti seuran yhteyshenkilölle, sähköpostilla, pieni osa postitse.

Näillä henkilöillä on käytössään Sporttirekisterin seurakäyttäjätunnukset, joka on Salibandyliiton jäsenetu. Tunnus vastaa seuran allekirjoitusta. Tunnuksella seurat ilmoittavat jäseniään erilaisiin tapahtumiin ja tarkkailevat mm. seuransa pelaajalisenssejä. Tunnukset on toimitettu vanhoille seuroille ja uudet seurat saavat ne jäsenhakemuksen käsittelyn yhteydessä. 

Joukkueen yhteyshenkilö
Seuran ilmoittaessa joukkueen sarjaan tulee seuran nimetä jokaiselle joukkueelle yhteyshenkilöksi luonnollinen henkilö. Yksi henkilö voi toimia enintään viiden joukkueen yhteyshenkilönä. Jokaisella yhteyshenkilöllä tulee olla henkilökohtainen ja ainoastaan tämän henkilön käytössä oleva sähköpostiosoite. Joukkueen yhteyshenkilön tulee olla vähintään 18-vuotias.

Liiton sarjavastaavat ovat yhteydessä joukkueiden yhteyshenkilöihin kauden aikana sarjoihin liittyen, esim. tulospalvelun tunnukset, otteluohjelmat. Seuratunnuksilla seura voi tehdä tarvittavat muutokset joukkueiden yhteyshenkilöihin Palvelusivustolla. Hätätilanteessa sarjavastaavat voivat avustaa yhteystietojen päivittämisessä.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.