Seurakäyttäjätunnus

Viimeksi päivitetty 28.4.2016 15:27

Salibandyliiton jäsenetu on ilmainen Sporttirekisterin seurakäyttäjätunnus. Tunnus vastaa seuran allekirjoitusta. Tunnuksella seurat ilmoittavat jäseniään erilaisiin tapahtumiin ja tarkkailevat mm. seuransa pelaajalisenssejä.

Tunnuksella voi myös lunastaa lisenssejä "nipussa". Seurakäyttäjätunnuksien nippulisenssi-toiminto on tarkoitettu seurojen toimihenkilöille, jotka haluavat ostaa lisenssin yhdellä kertaa useammalle seuransa urheilijalle.

Sporttirekisteri soveltuu mainiosti myös jäsenrekisteriksi (mahdollisuus mm. raportteihin) kun sinne kirjautuu seurakäyttäjätunnuksella. Seura hallinnoi tunnustaan itsenäisesti. Seuran ei tule luovuttaa tunnustaan kuin johtotehtävissä toimiville henkilöilleen!

Seurakohtainen käyttäjätunnus Sporttirekisteriin annetaan (kaudesta 2011-12 lähtien) automaattisesti jokaiselle Salibandyliitonn jäsenseuralle: Vanhoille liiton jäsenseuroille tunnus toimitettiin 29.4.2011 sähköpostijakona (seuran tiedossa olleelle yhteyshenkilölle). Uusille jäsenseuroille tunnus annetaan jäsenhakemuksen käsittelyn yhteydessä. Seurakäyttäjätunnusta ei voi tilata erikseen!

Kaikissa seurakäyttäjätunnus-asioissa yhteys Salibandyliiton jäsensihteeriin tai palvelunumeroon 0400-529017 (esim. seuran yhteyshenkilö on vaihtunut).

>>Kirjautuminen Sporttirekisteriin seurakäyttäjätunnuksella.

Ohjeita seurakäyttäjille:

Raportin luonti Seurakäyttäjätunnuksen yleisesittely Sporttirekisterin pikaohje Näin haet Sporttirekisterissä seuran lisenssit ja edustusoikeudet Nippulisenssin luonti Nippulisenssin koostaminen excelistä Nippulisenssin koostaminen excelistä mallitiedosto
-päivitetty 10.2.2016 (import-tiedosto mahdollistaa nyt lisenssin hankkimisen myös ulkomaan kansalaiselle, viimeiseksi sarakkeeksi on lisätty kansalaisuus)
Tehtävänimikkeen lisääminen
CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.