Rekisteriseloste

Viimeksi päivitetty 1.8.2016 12:03

Salibandyliitto käyttää Sporttirekisteriä jäsen-, seura-, ja joukkue- ja pelaajasiirtorekisterinä, jäsenlaskutukseen ja lisenssitietojen ylläpitämiseen. Henkilöjäsenistä rekisteriin tallennetaan rekisteriselosteen mukaiset tiedot, mm. lisenssitiedot ja tapahtumiin ja koulutuksin osallistumistiedot. Jäsenserojen yhteyshenkilöistä ja muista vastuuhenkilöistä rekisteriin tallennetaan myös tehtävä (toiminnanjohtaja, puheenjohtaja, sihteeri tmv.).

Pelaaja-, valmentaja- toimihenkilö- ja harrastelisenssin oston yhteydessä jokaisella henkilöllä on lain vaatimalla tavalla mahdollisuus tutustua Salibandyliiton Sporttirekisteriä koskevaan rekisteriselosteeseen, sekä halutessaan kieltää tietojensa käyttö kolmansen tahojen (= yhteistyökumppanit) tiedotukseen ja markkinointiin. Muilla rekisteriin merkityillä on mahdollisuus kieltää tietojen käyttö tai tietojen luovuttaminen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Salibandyliittoon.

Rekisteriselosteeseen voi tutustua tästä. (PÄIVITETTY 26.04.2016)

Salibandyliitto voi joko tiedottaa itse tai erillisen harkinnan pohjalta luovuttaa yhteystietoja jäsenseuroilleen (=toinen taho) tai yhteistyökumppaneilleen (=kolmas taho) lajin edistämiseen liittyvissä kampanjoissa. Kampanjoiden sisältö ja ajankohdista tulee aina tarkasti selvittää, ja rekisteritietojen käyttö rajataan aina ainoastaan kyseessä olevaan lajin edistämiseen. Kaupallisiin tarkoituksiin yhteystietoja ei anneta.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.