Tuplaturva

Viimeksi päivitetty 1.8.2019 12:03

Pohjola Tuplaturva on alle 80-vuotiaiden vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmaturvavakuutus ja tapahtumien järjestäjän toiminnanvastuuvakuutus.

Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai alueiden tai urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Omavastuu on 50 euroa. Toiminnanvastuuvakuutus korvaa liiton tai seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Salibandyliitto on maksanut vakuutuksen jäsenseurojensa puolesta.

Tuplaturva-esite

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus 16­-550-­119-2 (vakuutusehdot)

Toiminnanvastuuvakuutus 16-549-997­-7 (vakuutusehdot)

Vahingon sattuessa

Vahinkoapu (https://vahinkoapu.pohjola.fi/) on palvelu, joka opastaa sinua vahingon sattuessa (ala-asteella, päiväkodissa, leirillä, talkoissa ym. toiminnassa). Löydät Vahinkoavusta myös sinua lähellä olevat lääkärit, korjaamot ja muut Pohjola Vakuutuksen yhteistyökumppanit. Tapaturmat ilmoitetaan henkilöasiakkaat – valikon kautta ja järjestäjän vastuuvahingot ilmoitetaan yritysasiakkaat –valikon kautta. Ilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse, Pohjola Vakuutuksen palvelumero 0303 0303, op.fi:ssä ja OP-mobiilissa.

Lue tarkemmin Tuplaturvasta Olympiakomitean sivuilta.


CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.