Salibandyliiton jäsentiedotus ja viestintä

Viimeksi päivitetty 1.7.2019 14:50

Salibandyliiton seuratiedotus

Seuratiedotus koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

  • Kilpailutoiminnan Kausi-info (julkaistaan vuosittain toukokuun alussa salibandy.fi -sivuilla)
  • Seurajohdolle suunnattu Seuratoiminnan Kausi-info (päivitetään vuosittain toukokuussa, tarvittaessa täydennetään kauden aikana)
  • Uutiskirje, joka toimitetaan seurojen yhteyshenkilöille
  • Viralliset kokouskutsut (liittokokous, aluekokoukset) toimitetaan sähköpostitse / uutiskirjeen muodossa seuran yhteyshenkilölle.
Salibandyliiton viestintä

Liitto viestii asioistaan monikanavaisesti. Perustiedot läpileikkaavasti löytyvät salibandy.fi-sivustolta. Uutispalstoja sivustolla on kaksi. Liiton toiminnan piiriin kuuluvilla uutisilla on oma uutisvirta ja maajoukkueuutisilla ja liigoilla oma vastaava.

Uutiskirjeitä laajalla lisenssipelaajajakelulla (yli 44 000 vastaanottajaa) lähetetään kerran kuukaudessa. Siihen on koottu tärkeimpiä lähitulevaisuuden nostoja pelaajien ja jäsenistön kannalta. Toisena uutiskirjeiden kohderyhmänä ovat seurat (n. 830 vastaanottajaa). Laajan jakelun uutiskirje ilmestyy kuun ensimmäisellä viikolla ja kohdennettuja uutiskirjeitä laaditaan kerran kuukaudessa tilanteen mukaan. Uutiskirjeen voi tilata nettisivujen kautta.

Virallinen sosiaalisen median väline on Salibandy.fi -profiili, jonka kanavia ovat Facebook, mikroblogipalvelu Twitter ja Instagram.

Kuvaviestinnän roolin kasvaessa kuvapankkina toimii flickr-palvelu, jonka laaja materiaali on liiton viestinnän ohella myös seurojen ja median käytössä. Issuu-palvelusta löytyvät laajemmat dokumentit: toimintakertomus, -suunnitelma, kausikirjat, yhdenvertaisuusohjelma jne, myös aiemmilta kausilta.  

Liikkuvan kuvan esittämiseen käytössä on Salibandy.fi YouTube-kanava ja pääsarjojen nettilähetysten osalta yhteistyötä tehdään eri internet-kanavien kanssa. 

Mediatiedotteet jaetaan ylläpitämämme sähköpostijakelulistan kautta. Kohdennettua kilpailu-, nuoriso- ja harrastetoiminnan tiedotusta tehdään sähköpostijakeluina sekä seurojen yhteyshenkilöille kohdistettavissa uutiskirjeissä. Sarjatoiminnan infot toimitetaan suoraan joukkueiden yhteyshenkilöille.

 

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.