Digitaalisten järjestelmien käyttäjätunnukset

Viimeksi päivitetty 19.10.2017 14:06

Tällä sivulla kerromme lyhyesti eri käyttäjätunnuksista, joita Salibandyliitto myöntää jäsenetuina seuroilleen, niiden joukkueille ja pelaajille. Mitään alla mainituista tunnuksista ei voi tilata etukäteen, vaan ne myönnetään liiton toimesta erikseen.

SUOMISPORT (alkaen 7/2017)

Suomisport on lajiliittojen uusi hallintatyökalu, joka korvaa kesällä 2017 vanhan Sporttirekisterin. Käytännössä Suomisport pitää sisällään samat toiminnot kuin edeltäjänsäkin: Seurat voivat hankkia lisenssejä nipussa, ilmoittaa jäseniään tapahtumiin ja uutuutena itse hallinnoida käyttäjätunnuksiaan sekä yhteystietojaan. Liitto myöntää seurakäyttäjätunnuksen vapaamuotoista hakemusta vastaan. Lue Suomisportista tarkemmin.

SPORTTIREKISTERI (poistuu käytöstä 2017)

Sporttirekisterin seuratunnus myönnetään seuran nimetylle yhteyshenkilölle. Tunnuksella seurat ilmoittavat jäseniään erilaisiin tapahtumiin ja tarkkailevat mm. seuransa pelaajalisenssejä. Tunnuksella voi lisäksi lunastaa lisenssejä "nipussa" käyttäen rekisteristä löytyvää nippulisenssi-työkalua. Tunnus on nimensä mukaisesti kätevä käyttää silloin kun seura lunastaa lisenssejä yhdellä kertaa useammalle jäsenelleen.

Seurakohtainen käyttäjätunnus Sporttirekisteriin annetaan automaattisesti jokaiselle Salibandyliiton jäsenseuralle: Vanhoille liiton jäsenseuroille tunnus toimitettiin 29.4.2011 sähköpostijakona (seuran tiedossa olleelle yhteyshenkilölle). Uusille jäsenseuroille tunnus annetaan jäsenhakemuksen käsittelyn yhteydessä. Tunnuksen käyttö vastaa seuran allekirjoitusta sähköisissä järjestelmissä (esim. tapahtumailmoittautuminen).

Sporttirekisterin seurakäyttäjätunnus on yhteyshenkilön henkilökohtainen 8-numeroinen sportti-id (esim. 23456789). Salasanan tunnukselle voi tilata miltä tahansa Sporttirekisterin tai sen liitännäisen kirjautumissivulta. Tunnuksen käyttöön on julkaistu useita eri ohjeita.

Seuratunnusten lisäksi Sporttirekisterin liitännäisiin, lisenssimyyntiin ja tapahtumailmoittautumiseen, myönnetään henkilökohtaisia tunnuksia (sportti-id). Tunnuksen saa automaattisesti lisenssioston tai ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnus on aina 8-numeroa pitkä, esim. 23456789. Salasana toimitetaan sähköpostitse ensimmäisen oston tai tapahtuman yhteydessä. Salasanan voi myös tilata id:tä tai henkilötunnusta vastaan mm. tapahtumailmoittautumisen kirjautumissivulta.

SBET (lyhenne tulee sanasta salibandyerotuomarit)

Sbet.fi-seuratunnuksella seuran edustaja voi seurata sbet.fi -nettisivulla seuran joukkueisiin kohdistuvia erotuomaripalkkioita ja muita kuluja reaaliaikaisesti.Seuran kuluraportit -osiosta voi myös tarkistaa joukkueittain/sarjavaiheittain seuralle toimitettujen laskujen koostumuksen.

Tunnus annetaan seuran yhteyshenkilölle, eli samalle henkilölle kuin Sporttirekisterin seurakäyttäjtunnus, jäsenhakemusprosessin yhteydessä. Sbet-seuratunnuksen pohjana on seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Salasanan tunnukselle voi tilata sbet.fi kirjautumissivulta. Tunnukselle on julkaistu ohjeita ja tiedotteita.

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO

Palvelusivustolle on kolmenlaisia tunnuksia: seuratunnukset, joukkuetunnukset ja pelaajatunnukset. Palvelusivuston seuratunnuksella ilmoitetaan seuran joukkueet sarjoihin ja tehdään pelaajasiirtoja. Joukkuetunnuksilla puolestaan tilastoidaan reaaliaikaisten sarjojen tulospalvelua ja turnausmuotoisissa sarjoissa hoidetaan vastuujoukkueen tehtäviin kuuluvaa ottelutulosten päivitystä. Pelaajatunnuksella voidaan maksaa mahdollisen pelaajasiirron kirjaamismaksu. Pelaajatunnukselle on tulevaisuudessa tulossa lisää toimintoja.

Palvelusivuston seuratunnus on muotoa A+seuran sportti-id (esim. A12345678). Tunnus ja salasana toimitetaan seuralle jäsenhakemusprosessin yhteydessä. Seuratunnuksen käyttö Palvelusivustolla vastaa allekirjoitusta. Tunnukselle on julkaistu ohjeita sarjailmoittautumisen ja pelaajasiirtojen sivuilla.

Palvelusivuston joukkuetunnus on muotoa SBT+joukkueen id esim. SBT123. Tunnus ja salasana toimitetaan joukkueelle sarjavastaavan toimesta. Joukkuetunnus pysyy yleensä samana kaudesta toiseen.

Palvelusivuston pelaajatunnus on muotoa P+pelaajan hlökohtainen sportti-id esim. P23456789. Salasanan pelaaja saa seuran edustajalta tai liiton palvelunumerosta 0400-529017.

Seurakäyttäjän tunnuksista lisätietoja antaa Salibandyliiton palvelunumero 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai sähköpostitse tampere(at)salibandy.fi  Vastaamme kysymyksiin myös Facebook-viesteillä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.