Digitaalisten järjestelmien käyttäjätunnukset

Viimeksi päivitetty 25.3.2019 12:17

Tällä sivulla kerromme lyhyesti eri käyttäjätunnuksista, joita Salibandyliitto myöntää jäsenetuina seuroilleen, niiden joukkueille ja pelaajille. Mitään alla mainituista tunnuksista ei voi tilata etukäteen, vaan ne myönnetään liiton toimesta erikseen.

SUOMISPORT

Suomisport korvasi kesällä 2017 vanhan Sporttirekisterin. Käytännössä Suomisport pitää sisällään samat toiminnot kuin edeltäjänsäkin: Seurat voivat hankkia lisenssejä nipussa, ilmoittaa jäseniään tapahtumiin ja myös itse hallinnoida käyttäjätunnuksiaan sekä yhteystietojaan. Liitto myöntää seurakäyttäjätunnuksen vapaamuotoista hakemusta vastaan. Lue Suomisportista tarkemmin.

SBET (lyhenne tulee sanasta salibandyerotuomarit)

Sbet.fi-seuratunnuksella seuran edustaja voi seurata sbet.fi -nettisivulla seuran joukkueisiin kohdistuvia erotuomaripalkkioita ja muita kuluja reaaliaikaisesti.Seuran kuluraportit -osiosta voi myös tarkistaa joukkueittain/sarjavaiheittain seuralle toimitettujen laskujen koostumuksen.

Tunnus annetaan seuran yhteyshenkilölle, eli samalle henkilölle kuin Sporttirekisterin seurakäyttäjtunnus, jäsenhakemusprosessin yhteydessä. Sbet-seuratunnuksen pohjana on seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Salasanan tunnukselle voi tilata sbet.fi kirjautumissivulta. Tunnukselle on julkaistu ohjeita ja tiedotteita.

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO

Palvelusivustolle on kolmenlaisia tunnuksia: seuratunnukset, joukkuetunnukset ja pelaajatunnukset. Palvelusivuston seuratunnuksella ilmoitetaan seuran joukkueet sarjoihin ja tehdään pelaajasiirtoja sekä muita edustusoikeuksiin liittyviä ilmoituksia. Joukkuetunnuksilla puolestaan tilastoidaan reaaliaikaisten sarjojen tulospalvelua ja turnausmuotoisissa sarjoissa hoidetaan vastuujoukkueen tehtäviin kuuluvaa ottelutulosten päivitystä. Pelaajatunnuksella voidaan maksaa mahdollisen pelaajasiirron kirjaamismaksu. Pelaajatunnukselle on tulevaisuudessa tulossa lisää toimintoja.

Palvelusivuston seuratunnus on muotoa A+seuran sportti-id (esim. A12345678). Tunnus ja salasana toimitetaan seuralle jäsenhakemusprosessin yhteydessä. Seuratunnuksen käyttö Palvelusivustolla vastaa allekirjoitusta. Tunnukselle on julkaistu ohjeita sarjailmoittautumisen ja pelaajasiirtojen sivuilla.

Palvelusivuston joukkuetunnus on muotoa SBT+joukkueen id esim. SBT123. Tunnus ja salasana toimitetaan joukkueelle sarjavastaavan toimesta. Joukkuetunnus pysyy yleensä samana kaudesta toiseen.

Palvelusivuston pelaajatunnus on muotoa P+pelaajan hlökohtainen sportti-id esim. P23456789. Salasanan pelaaja saa seuran edustajalta tai liiton palvelunumerosta 0400-529017.

Seurakäyttäjän tunnuksista lisätietoja antaa Salibandyliiton palvelunumero 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)salibandy.fi  Vastaamme kysymyksiin myös Facebook-viesteillä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.