Erotuomaripalkkioiden keskitetty maksujärjestelmä

Viimeksi päivitetty 29.5.2017 15:51

Keskitetty erotuomaripalkkioiden maksu tarkoittaa sitä, että Salibandyliitto suorittaa erotuomaripalkkiot keskitetysti seurojen puolesta ja laskuttaa erotuomaripalkkiot seuroilta.

Järjestelmän käyttöönotto tarkoitti sitä, että kaudesta 2014-2015 alkaen salibandyssa luovuttiin vallitsevasta tavasta, jossa joukkueet maksavat erotuomaripalkkion ottelutapahtuman yhteydessä.

Koska kyseessä on seurojen puolesta tehtävä toiminto, ja erotuomarit tekevät erotuomaritehtävät otteluissa seuroille, eivät liitolle, on järjestelmän oltava kirjanpidollisesti läpinäkyvä. Tästä syystä järjestelmän ylläpitokulu (2,5€/erotuomaripalkkio) lisätään seurojen erotuomaripalkkiolaskuihin ja keskitetyn järjestelmän kustannuksia ei voida "upottaa" sarjamaksuihin.

Kuva havainnollistaa maksujärjestelmän yhteydet salibandyssa käytössä oleviin digitaalisiin järjestelmiin ja eri tahojen roolit. Jos kuvan teksti on lian pientä, paina ctrl + kerran tai useammin.

Erotuomaripalkkioiden_laskutus_yhteydet_eri_jrjestelmien_vlill.png

Maksujärjestelmä koostuu Effectit Oy:n toteuttamasta sbet-palvelusta yhdistettynä Rantalainen Oy:n palveluun ja Netvisor -seuralaskutukseen.
Sbet.fi: Erotuomariasettelu ja palkkioiden ja matkakulujen laskutus, laskujen tarkastaminen sekä seurojen joukkueiden reaaliaikainen palkkioiden ja matkakulujen seuranta (kts. ohje)
Rantalainen Oy: Erotuomareiden (1100 henkilöä) palkkahallinto, verotus ja vuosi-ilmoitukset
Netvisor: Seuralaskutus (830 seuraa, 4-5x/sarjakausi)

Kausittaiset muutokset toimintaan on kuvattu omilla alasivuilla.

Sivu nähtävillä myös täällä.

Sbet.fi ohje seuroille
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.