Vakuutukseton pelipassi

Viimeksi päivitetty 31.5.2019 10:50

Pelipassit ja Sporttiturva ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi.

Vakuutukseton pelipassi lunastetaan myyntijärjestelmästä samaan tapaan kuin vakuutuksellinenkin. Ainoana erona on se, että vakuutuksettoman pelipassin lunastavat joutuvat vakuuttamaan, että heillä on salibandyn kilpaurheilun kattava oma vakuutus. 

Sarjatasoilla M2-6 div./N1-4 div. sekä senioriarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia pelipasseja vapaasti. Vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

Pääsarjapelaajat:
Pelipassin maksun yhteydessä tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään.

Juniori-ikäiset:
Juniori-ikäisten pelaajien *) tulee antaa oman vakuutuksen tiedot passijärjestelmään vakuutuksetonta pelipassia lunastettaessa. Mikäli tietoja ei ole annettu, pelaaja on edustuskelvoton.

*) Juniori-ikäinen pelaaja on liiton kilpailusääntöjen mukaan kaudella 2019-2020:  pojissa v. 1999 tai sen jälkeen syntynyt ja tytöissä v. 2000 tai sen jälkeen syntynyt henkilö.

Vakuutuksettoman toimihenkilön pelipassin tai erotuomarin pelipassin lunastamisessa on huomioitava, että juniori-ikäisen henkilön *) tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään. Vakuutuksettomalla erotuomarin pelipassilla saa toimia erotuomarina myös pääsarjatason peleissä.


CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.