Vakuutukseton passi

Viimeksi päivitetty 5.6.2018 14:53

Passit ja Sporttiturva ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi.

Vakuutukseton passi lunastetaan myyntijärjestelmästä samaan tapaan kuin vakuutuksellinenkin. Ainoana erona on se, että vakuutuksettoman passin lunastavat joutuvat vakuuttamaan, että heillä on salibandyn kilpaurheilun kattava oma vakuutus. 

Sarjatasoilla M3-6 div./N2-4 div. sekä senioriarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia passeja vapaasti. Omasta vakuutuksesta ei tarvitse lähettää erillistä vakuutustodistusta liittoon, eikä vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

Pääsarjapelaajat:
Kaudesta 2017-2018 alkaen pääsarjojen pelaajien (miesten ja naisten Salibandyliiga sekä Miesten Divari) ei tarvitse toimittaa liittoon vakuutustodistusta omasta salibandyn kilpaurheilun kattavasta vakuutuksestaan. Passin maksun yhteydessä tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään.

Juniori-ikäiset:
Juniori-ikäisten pelaajien *) tulee antaa oman vakuutuksen tiedot passijärjestelmään vakuutuksetonta passia lunastettaessa. Mikäli tietoja ei ole annettu, pelaaja on edustuskelvoton. Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon.

*) Juniori-ikäinen pelaaja on liiton kilpailusääntöjen mukaan kaudella 2018-2019:  pojissa v. 1998 tai sen jälkeen syntynyt ja tytöissä v. 1999 tai sen jälkeen syntynyt henkilö.

Vakuutuksettoman toimihenkilö- tai erotuomaripassin lunastamisessa on huomioitava, että juniori-ikäisen henkilön *) tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään. Vakuutuksettomalla erotuomaripassilla saa toimia erotuomarina myös pääsarjatason peleissä.


CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.