Tapaturman sattuessa

Viimeksi päivitetty 5.6.2018 13:25

Tapaturman sattuessa, toimi näin:
Huolehdi tapaturman ensiavusta Neljän Koon (Kylmä, Koho, Kompressio, Kipulääke) periaatteen mukaisesti!

Hakeudu hoitoon. Ota Kela-kortti mukaan. Mikäli olet ottanut vakuutuksellisen passin, hakeudu OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. OP antaa kumppaneilleen maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. OP:n kumppanit ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä. Jos sinulla on oma vakuutus, hakeudu hoitoon ja selvitä vakuutusyhtiöltäsi toimintaohjeet.

OP:n hoitolaitosyhteistyökumppanit löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi. Pohjola Sairaala -verkosto laajenee Etelä-Suomesta myös muualle Suomeen. Tällä hetkellä löydät Pohjola Sairaalat Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta.

Ilmoita vahingosta ja sinulle aiheutuneista kustannuksista verkkopalvelussa vahinkoapu.op.fi.

Jos asioit muualla kuin OP:n kumppanuusverkoston hoitolaitoksessa, maksa hoitokulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - OP kysyy niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Kaikissa OP Vakuutuksen Sporttiturvaan liittyvissä tiedusteluissa vastaa OP:n valtakunnallinen palvelunumero 0303 0303. Puhelinpalveluajat: Vakuutuspalvelu ma-pe 8-22. Korvauspalvelu ma 9-17, ti-pe 9-15.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.