Tapaturman sattuessa

Viimeksi päivitetty 20.6.2019 09:33

Tapaturman sattuessa, toimi näin:
Huolehdi tapaturman ensiavusta Neljän Koon (Kylmä, Koho, Kompressio, Kipulääke) periaatteen mukaisesti!

Hakeudu hoitoon. Ota Kela-kortti mukaan. Mikäli olet ottanut vakuutuksellisen pelipassin, hakeudu Pohjola Vakuutuksen hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. Pohjola Vakuutus Oy (nimenmuutos 1.6.2019, ent. OP Vakuutus Oy) antaa kumppaneilleen maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. Pohjola Vakuutuksen kumppanit ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä. Jos sinulla on oma vakuutus, hakeudu hoitoon ja selvitä vakuutusyhtiöltäsi toimintaohjeet.

Pohjola Sairaalat löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Turusta.

Ilmoita vahingosta ja sinulle aiheutuneista kustannuksista ottamalla yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun soittamalla (0100 5225) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa tai palveluaikojen ulkopuolella verkkopalvelussa vahinkoapu.pohjola.fi tai OP-mobiilissa.

Jos asioit muualla kuin Pohjola Vakuutuksen kumppanuusverkoston hoitolaitoksessa, maksa hoitokulut ensin itse ja tee korvaushakemus op.fi:ssä tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen Pohjola Vakuutuksen tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - Pohjola Vakuutus kysyy niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Vakuutusasiakkaiden palvelukanavat:

  • op.fi
  • OP-mobiili
  • osuuspankki
  • 0303 0303
  • vahinkoapu.pohjola.fi

Vahinkotilanteissa ota yhtyttä  Pohjola Terveysmestari -palveluun, joka on avoinna joka päivä Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa 7-18 ja puhelimitse (0100 5225) klo 7-23. Voit jättää viestin asiantuntijalle sovelluksessa vuorokauden ympäri.

 

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.