Passit

Viimeksi päivitetty 5.9.2018 14:20

Pelipassien myynti kaudelle 2018-2019 on alkanut 1.8.2018 osoitteesta www.suomisport.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa kaikista kauden 2018-19 pelipasseista, oikealta sivupalkista löydät linkin passien ostoon, kysymyksiä ja vastauksia sekä tietoa urheiluvakuutuksesta ja passeista.

Pelipassit ja hinnat kaudelle 2018-2019


Lisensseistä pelipasseiksi

Aiemmin Salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelaamiseen on oikeuttanut eri tasoinen lisenssi. 1.8.2018 alkaen pelipassit korvaavat lisenssit. Käytännössä tällä ei ole vaikutuksia passien ostamiseen tai hintoihin, vain nimi muuttuu.

Pelipasseihin tuleviin muutoksiin perehdyt nopeasti yllä olevan linkitetyn taulukon avulla.

Salibandyliiton yhteistyökumppani urheiluvakuuttamisessa on OP Vakuutus Oy. Kaikkia Salibandyliiton passeja voi ostaa OP:n Sporttiturva-vakuutuksen kanssa tai ilman sitä.

Huomioitavaa kaudella 2018-2019:

  • 1.1.2007 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen Kisapassi kattaa myös muissa lajeissa sattuneet vahingot
  • Hoitokorvauksen maksimi pysyy samana kuin kaudella 2017-2018 (15 000 euroa)
  • 1.1.2007 ja myöhemmin syntyneillä ei ole omavastuuta
  • Ennen 1.1.2007 syntyneillä omavastuu 100€ kaikissa lisenssiluokissa
  • Oikeus korvaukseen syntyy, kun älkillisen tapahtuman aiheuttamasta ruumiinvammasta aiheutuu tutkimus-tai hoitokuluja. Tapaturmaan ei tarvitse liittyä enää ulkoista tekijää. Korvaavuuden piiriin kuuluvat voimanponnistuksen ja liikkeen välittömästi aiheuttamat lihaksen tai jänteen venähdysvammat ja niihin hoitokuluina magneettitutkimus sekä mahdolliset leikkaustoimenpiteet
  • Korvataan ortopediset tuet ja sidokset
  • Hammasvammoissa ei enimmäiskorvausaikaa

Tutustuthan tarkemmin Sporttiturvan tuoteselosteeseen.

Salibandya seuroissa harrastaville, esim. kerhoissa, suositellaan harrastetoimintaan suunnattuja vakuutuksellisia passeja: Pistemestaripassia, Korttelipassia ja Kerhopassia. Kerhopassi koskee seurojen kerhoja, salibandy-/ sählykouluja kerhomaailman turnauksia, ja on tarkoitettu 2001 ja myöhemmin syntyneille harrastajille. Pistemestaripassi on tarkoitettu vuonna 2000 ja aikaisemmin syntyneille harrastajille.

Ikämiehet ja -naiset pelaavat Seniorisarjapassilla. Valmentajapassi sisältää käyttöoikeuden Salibandyliiton valmentajafooruumiin ja harjoite- ja ideapankkiin (lue lisää uutisesta) ja toimihenkilöpassi käyttöoikeuden Salibandyliiton verkkokoulutusaineistoihin ja toimihenkilöfoorumiin. Erotuomareille ja pelinohjaajille on tarjolla oma erotuomaripassi.

RYHMÄVAKUUTUKSET Salibandyn ryhmäpassi

Aikuisten ryhmäpasseja ja junioreiden ryhmäpasseja voivat hankkia Salibandyliiton jäsenseurat tai Salibandyliiton kanssa sopimuksellista yhteistyötä tekevät sarjajärjestäjät. Ryhmävakuutukset ostetaan osoitteessa www.suomisport.fi, seurakäyttäjätunnuksia käyttäen. Myös ryhmien nimilistat ylläpidetään suomisportissa seurakäyttäjätunnuksella.
HUOM! Seuralla on vastuu huolehtia siitä, että kaikilta ryhmäpassiin liitettäviltä henkilöiltä/huoltajalta on pyydetty suostumus siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.
Salibandyliitto suosittelee suostumuksen pyytämistä ilmoittautumisen yhteydessä minkä tahansa seuran käyttämän sähköisen järjestelmän kautta.

  • Aikuisten ryhmäpassi on tarkoitettu 2000 ja aikaisemmin syntyneille. Ryhmäpassi on tarkoitettu seuroille, jotka järjestävät aikuisten harrastetoimintaa ja muille sarjajärjestäjille, joiden kanssa liitolla on sopimuksellinen yhteistyö mm. hallisarjat. Passin pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 20 pelaajaan, hinta 160 €.
  • Junioreiden ryhmäpassi on tarkoitettu 2001 ja myöhemmin syntyneille. Ryhmäpassi on tarkoitettu salibandyseurojen kerho-, salibandy/sählykouluryhmille tmv., seurojen järjestämiä kerhoturnauksia varten tulee hankkia oma ryhmäpassi/osallistuva joukkue. Passin pelaajien lukumäärä on joukkueessa rajoitettu 30 pelaajaan, hinta 110 €.

Huom! Ryhmäpassi ei ole voimassa kortteliliigassa tai muissa Salibandyliiton järjestämissä sarjoissa ja G-junioreiden Kerhomaailman turnauksissa.

Vahingon sattuessa ryhmävakuutuksen alaisessa toiminnassa tee Pohjolaan normaali vahinkoilmoitus. Tapaturmaa kuvailtaessa on mainittava seura/yritys, jonka toiminnassa tapaturma sattui.

Salibandyn ryhmäpassin tuoteseloste löytyy täältä.

Toimintaohjeet seuralle löytyvät täältä.

SALIBANDYN KILPAPELAAMINEN

Jokaisen Salibandyliiton järjestämiin kilpailuihin/turnauksiin osallistuvan pelaajan tulee hankkia pelaamiseen oikeuttava passi ennen ensimmäistä otteluaan. Erotuomareiden tulee hankkia joko pelaamiseen oikeuttava passi tai erotuomaripassi ja valmentajien valmentajapassi (kilpailupassi käy myös).

Kilpailupassi ja pääsarjapassi

Kilpailupassi on tarkoitettu vuonna 2000 ja aikaisemmin syntyneille, jotka osallistuvat liiton viralliseen kilpailutoimintaan. Miehissä tämä tarkoittaa sarjatasoja 2.-6.-divisioonat, naisissa 1.-4.-divisioonat sekä yli 18-vuotiaita A-junioreita. Kilpailupassilla voi pelata myös seniorisarjoissa (M35 – M60 ja N30 – N35 jne.). Kilpailupassi on mahdollista valita ilman vakuutusta tai Pohjolan Sporttiturva – vakuutuksen kanssa, jossa on 15.000 € hoitokatto. Kilpailupassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 203€, ilman vakuutusta 38€.

Pääsarjapassi on tarkoitettu vuonna 2000 ja aikaisemmin syntyneille naisten ja miesten salibandyliigojen sekä miesten 1.divarin pelaajille. Pääsarjapassilla ei voi pelata seniorisarjoissa. Pääsarjapassin voi valita ilman vakuutusta tai OP:n Sporttiturva-vakuutuksella, jossa on 15 000 € hoitokatto. Pääsarjapassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 346€, ilman vakuutusta 47€.

Huom! Kaudesta 2017-2018 alkaen vakuutuksettoman pääsarjapassin hankkijoiden ei ole tarvinnut toimittaa todistusta voimassaolevasta urheiluvakuutuksesta liitolle ennen ensimmäistä otteluaan. Tarkat vakuutustiedot tulee antaa pelaamiseen oikeuttavan passin oston yhteydessä (vakuutusyhtiö ja vakuutusnumero).

Kisapassi linkittyy Kisamaailma-pelimuotoon ja on tarkoitettu 2007 ja myöhemmin syntyneille E-F junioreille. Kisapassin vakuutus on voimassa myös muiden lajien kilpailuissa. Pelipassi linkittyy D-junioreiden Pelimaailmaan, ja on tarkoitettu vuosina 2001-2006 syntyneille D-A-junioreille. Vuosina 2005-1998 syntyneet (A-C-ikäiset) juniori-ikäiset saavat pelata syntymävuotensa mukaisella passilla myös naisten ja miesten salibandyliigoissa ja miesten divarissa ja muissa liiton sarjoissa. Kisapassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 63€, ilman vakuutusta 38€. Pelipassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 134€, ilman vakuutusta 38€.

Seniorisarjapassi on tarkoitettu seniorisarjoihin (M35 – M60 ja N30 – N35 jne.), kun seniorisarja on ainoa pelattava sarja. Seniorisarjapassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 86€, ilman vakuutusta 26€.

Huom! Try-out -vakuutuksen myynti on lopetettu vähäisen kysynnän vuoksi!

Erotuomarit, toimitsijat ja joukkueiden taustaorganisaatio

Toimihenkilöpassi on tarkoitettu joukkueenjohtajille, ottelutoimitsijoille ja muille joukkueiden toimihenkilöille, jotka eivät harrasta kilpapelaamista. Toimihenkilöpassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 18 €, ilman vakuutusta 9€.

Erotuomaripassi on erotuomareille tarkoitettu oma passi. Erotuomarilla tulee olla joko kilpailuun oikeuttava passi tai erotuomaripassi toimiakseen erotuomarina. Erotuomaripassi hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 38€, ilman vakuutusta 26€.

Valmentajapassi sisältää käyttöoikeuden Salibandyliiton valmentajafooruumiin ja harjoite- ja ideapankkiin. Pöytäkirjaan merkityillä valmentajilla tulee olla kilpa- tai valmentajapassi miesten salibandyliigassa, I ja II divisioonassa sekä naisten salibandyliigassa ja I divisioonassa ja A-E – junioreiden sarjoissa. Valmentajapassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 49€, ilman vakuutusta 26€.

SALIBANDYN HARRASTAMINEN

Pistemestaripassi on tarkoitettu vuonna 2000 ja aikaisemmin syntyneille, jolla voi osallistua esim. Pistemestari-turnauksiin, katusählyyn ja ym. harrastetapahtumiin. Pistemestaripassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 11€, ilman vakuutusta 5€.

Korttelipassi on tarkoitettu vuonna 2003 tai myöhemmin syntyneille, jotka osallistuvat ainoastaan Salibandyliiton organisoimaan Kortteliliigaan. Kerhopassi on tarkoitettu vuonna 2001 tai myöhemmin syntyneille sählyn ja salibandyn harrastajille ja G-junioreiden Kerhomaailma -turnausten ikäluokalle. Molemmat on mahdollista valita ilman vakuutusta tai OP:n Sporttiturva –vakuutuksen kanssa. Korttelipassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 28€, ilman vakuutusta 22€. Kerhopassin hinta sisältäen OP Vakuutuksen Sporttiturvan on 11€, ilman vakuutusta 5€.

>> Siirry tästä passin ostoon.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.