Passin näyttäminen ottelutapahtumissa

Viimeksi päivitetty 31.5.2019 10:56

Kaudella 2019-2020 kaikki pelaamiseen oikeuttavan passin lunastaneet saavat Suomisport-profiiliinsa merkinnän passin voimassaolosta. Passimerkintä aktivoituu heti maksun jälkeen ja toimii todistuksena passin maksusta.

Näin saat passin näkyviin ottelutapahtumassa:

  1. Kirjaudu Suomisport-profiiliisi matkapuhelimen nettiselaimella. Kirjautuminen tapahtuu antamalla oma puhelinnumero  ja siihen toimitettava kertakäyttösalasana. Alaikäisten pelaajien vanhemmat voivat lisätä lastensa profiilit omaansa. Passimerkintä löytyy profiilista mikäli maksu on suoritettu oikein.

  2. Lataa Android tai iOS käyttöjärjestelmällä varustettuun matkapuhelimeen erillinen Suomisport-mobiilisovellus (saatavilla Play kaupasta ja App Storesta hakusanalla "Suomisport"). Windows-versiota ei julkaista. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

Kysyttävää passimerkinnästä ?

Salibandyliiton asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin numerossa 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)salibandy.fi  Palvelemme myös Facebookissa yksityisviesteillä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.