Passin näyttäminen ottelutapahtumissa

Viimeksi päivitetty 5.6.2018 14:34

Kaudella 2018-2019 kaikki pelaamiseen oikeuttavan passin lunastaneet saavat Suomisport-profiiliinsa merkinnän passin voimassaolosta. Passimerkintä aktivoituu heti maksun jälkeen ja toimii todistuksena passin maksusta.

Näin saat passin näkyviin ottelutapahtumassa:

  1. Kirjaudu Suomisport-profiiliisi matkapuhelimen nettiselaimella. Kirjautuminen tapahtuu antamalla oma puhelinnumero ja siihen toimitettava kertakäyttösalasana. Alaikäisten pelaajien vanhemmat voivat lisätä lastensa profiilit omaansa. Passimerkintä löytyy profiilista mikäli maksu on suoritettu oikein.

  2. Lataa Android tai iOS käyttöjärjestelmällä varustettuun matkapuhelimeen erillinen Suomisport-mobiilisovellus (saatavilla Play kaupasta ja App Storesta hakusanalla "Suomisport"). Windows-versiota ei julkaista. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

Kysyttävää passimerkkinästä ?

Salibandyliiton asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin numerossa 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@salibandy.fi  Palvelemme myös Facebookissa yksityisviesteillä.

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.