Osta pelipassi

Viimeksi päivitetty 1.8.2019 12:59

Kauden 2019-20 pelaamiseen oikeuttavat passit ostetaan 1.8.2019 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi

Ohjeita Suomisport-järjestelmän käyttöön.

Salibandyliiton kilpailutoimintaan (Salibandyliigat, divisioonat, A-G -junioreiden sarjat, seniorisarjat, Suomen Cup) osallistuminen edellyttää pelaajapassin maksamista. Erotuomareiden tulee hankkia erotuomarin pelipassi tai pelaajapassi ja valmentajien valmentajan pelipassi tai pelaajapassi.

Pelipassin voi ottaa joko urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman. Vakuutus on pakollinen juniori-ikäisille sekä pääsarjoissa pelaaville (HUOM! Tulee osoittaa pelipassia lunastettaessa!). Mikäli otat pelkän pelipassin ilman vakuutusta, suosittelemme joka tapauksessa hankkimaan urheilun kattavan vakuutusturvan. Kaudella 2019-2020, 1.1.2008 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen Kisamaailman pelipassi kattaa myös muissa lajeissa tapahtuneet vahingot, ilman omavastuuta.

Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja!

Apua ongelmatilanteissa:
Salibandyliiton asiakaspalvelu päivystää ma-pe klo 9.30-16.30 numerossa 0400-529017. Kiireettömät yhteydenotot sähköpostilla asiakaspalvelu(at)salibandy.fi tai Salibandyliiton Facebookissa yksityisviestillä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.