Osta passi

Viimeksi päivitetty 1.8.2018 10:37

Suomisportin lisenssiostossa on tällä hetkellä mobiililaitteita koskeva vika! Ostotapahtuman näkymä ei välttämättä skaalaudu oikein käytettävään mobiilipäätteeseen eikä osto näin ollen onnistu. Vikaa korjataan, pahoittelemme.

Kauden 2018-19 pelaamiseen oikeuttavat passit ostetaan 1.8. alkaen osoitteesta www.suomisport.fi

Kauden 2017-2018 lisenssimyynti päättyi heinäkuussa.

Salibandyliiton kilpailutoimintaan (Salibandyliigat, divisioonat, A-G -junioreiden sarjat, seniorisarjat, Suomen Cup) osallistuminen edellyttää pelaajapassin maksamista. Erotuomareiden tulee hankkia erotuomaripassi tai pelaajapassi ja valmentajien valmentajapassi tai pelaajapassi.

Passin voi ottaa joko urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman. Vakuutus on pakollinen juniori-ikäisille sekä pääsarjoissa pelaaville (HUOM! Tulee osoittaa passia lunastettaessa!). Mikäli otat pelkän passin ilman vakuutusta, suosittelemme joka tapauksessa hankkimaan urheilun kattavan vakuutusturvan. Kaudella 2018-2019 1.1.2007 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen Kisapassi kattaa myös muissa lajeissa tapahtuneet vahingot, ilman omavastuuta.

Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja!

Apua ongelmatilanteissa:
Salibandyliiton puhelinpalvelu päivystää ma-pe klo 9.30-16 numerossa 0400-529017. Kiireettömät yhteydenotot sähköpostilla asiakaspalvelu(at)salibandy.fi tai Salibandyliiton Facebookissa yksityisviestillä.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.