Tapahtumajärjestelyiden käsikirja

Käsikirja on laadittu yhteistyössä Salibandyliiton asiantuntijoiden kesken ja sen tarkoituksena on tarkastella laaja-alaisesti ottelutapahtuman järjestelyiden vaiheita.

Viimeksi päivitetty 8.3.2019 12:16

Areena

Näkökulmana on voimakkaasti huomioida järjestävän organisaation tavoitteet ja herättää ajattelemaan, kuinka ottelutapahtumat voisivat tukea tapahtumajärjestäjän lyhyen ja pitkä aikavälin tavoitteita.

Käsikirjalla pyritään myös helpottamaan kokemattomamman tapahtumajärjestäjän tapahtumajärjestelyitä sekä rohkaista järjestämään suurempiakin tapahtumakokonaisuuksia.

Paitsi seurojen tueksi, käsikirja on laadittu myös Salibandyliiton perehdytysmateriaaliksi, minkä vuoksi se sisältää myös kansainvälisiin otteluihin sisältyviä, kotimaisista sarjamääräyksistä ja -järjestelmistä mahdollisesti poikkeavia ohjeistuksia ja määräyksiä. Nämä on kuitenkin pyritty aina huomioimaan tekstissä erikseen.

Erikseen ladattavassa liitetiedostokansiossa löytyy useita esimerkkejä Salibandyliiton toimintatavoista, jotka ladattuanne, voitte niitä muokata vapaasti, omaan käyttöönne soveltuviksi.

Lataa käsikirja

Tapahtumajärjestelyiden käsikirja 2019

Lataa liitteet

Liite 1 - Information of International Matches and Request of Referees Liite 2 - Mallipohja_Yleistapahtuman_pelastussuunnitelma_logolla Liite 3 - 14831_Yleisotilaisuus_SU_v5 Liite 4 - Ensiapusuunnitelmapohja_2012 Liite 5 - Hartwall_Arena_lipunmyynti_simulaattori_hintaryhmät Liite 6 - Naisten MM-finaalin 2015 -käsikirjoitus, Käsikirjoitus_FINAALI Liite 7 - Champions Cupin 2017 finaalin ajolista, Ajolista_0810 Tapahtumaprojektin hallinntataulukko - Check-list
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.