Ottelupöytäkirja

Viimeksi päivitetty 14.8.2019 18:36

Alla oleva Salibandyliiton sarjojen ottelupöytäkirjan pdf-versio on tarkoitettu vain varalle esim. tapauksissa, joissa norm. paperisia otttelupöytäkirjoja* ei ole syystä tai toisesta saatavilla. (Normaalisti sarjavastaava toimittaa turnauksen vastuujoukkueelle ottelupöytäkirjat hyvissä ajoin ennen turnausta, tai informoi mistä ne ovat noudettavissa).

Mikäli joudutaan käyttämään pdf-versiota, lue toimintaohje tarkkaan:
Pdf:n voi täyttää koneella ottelu kerrallaan mikäli hallilla on tulostusmahdollisuus jokaisen ottelun jälkeen. Muussa tapauksessa vastuujoukkue tulostaa ennen turnauksen alkua tarpeellisen määrän blankkoja ottelupöytäkirjoja. Muutoin toimitaan kuten norm. ottelupöytäkirjan kanssa, paitsi että otteluosapuolille ei ottelun jälkeen anneta omaa kopiota. Jos Salibandyliiton virallisessa sarjaottelussa on jouduttu käyttämään oheista pdf-ottelupöytäkirjaa, tulee sarjavastaavalle raportoida välittömästi miksi näin on toimittu.

* sarjoissa joissa vielä käytetään paperista ottelupöytäkirjaa

Ottelupöytäkirja


Pienimpien junioreiden otteluissa käytettävä turnauskortti on ladattavissa lasten pelimuotojen säännöt -sivulta.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.