Matkalaskulomake ja matkustussääntö

Viimeksi päivitetty 8.2.2018 15:14

Salibandyliiton ja -liigan matkalaskulomake ja matkustussääntö henkilökunnalle ja sidosryhmille. Huom: Erotuomarit käyttävät erillistä lomaketta ja matkustussääntöä.

Jatkuvasti muuttuvien osoitetietojen johdosta palkkio- ja matkalaskujen laskelmat on lähetetty 1.2.2017 lähtien verkkopankkilaskelmana suoraan saajan verkkopankkiin. Palvelun toteuttaa Maventa yhdessä tilitoimisto Rantalaisen kanssa. Tämä ei vaadi palkkionsaajilta muuta kuin, että he käyvät omassa verkkopankissaan lisäämässä Maventan verkkopalkka-aineiston toimittajaksi. Katso tarkempi ohje.

Matkakustannusten korvaukset: luottamusjohto 2018 Matkakustannusten korvaukset: kouluttajat ja maajoukkueiden johtoryhmät 2018 Matkakustannusten korvaukset: henkilökunta 2018 Salibandyliiton matkalaskulomake Salibandyliiton matkalaskulomake blankko Verkkopalkkalaskelman ohje (Maventa)
CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.