Jäsenehdokas: Tuulikki Kangasluoma

Viimeksi päivitetty 1.11.2017 12:10

Tuulikki KangasluomaNimi: Tuulikki Kangasluoma
Ikä: 44
Kotikunta: Seinäjoki
Ehdottanut seura tai seurat: Seinäjoen Peliveljet ry
Ammattinimike: Palveluvastaava

Kerro lyhyesti nykyisestä työstäsi. Mitä teet?
Työnantajani operoi Seinäjoen pysäköintiä ja minä vastaan yhtiömme tarjoamista palveluista ja toimiston rutiineista.

Kuinka kauan olet ollut salibandyssa mukana ja missä tehtävissä olet vaikuttanut?
Aloitin lajin harrastamisen noin 25 vuotta sitten. Pelaamisen rinnalla olen ohjannut kerhoja ja valmentanut tyttöjunioreita ja naisten aladivarijoukkuetta. Oman peliuran jälkeen olen ollut seurassa erilaisissa rooleissa, mm. vastannut tyttöjen ja naisten toiminnasta sekä ollut hallituksen jäsenenä.

Viimeiset vuodet olen toiminut hallituksen sihteerinä sekä liigajoukkueen ottelutapahtumista vastaavana. Salibandyliiton valtuustossa olin Pohjanmaan edustajana useamman kauden, ennen kun tulin valituksi liittohallitukseen noin viisi vuotta sitten. Olen saanut olla mukana järjestämässä mm. Tampereen MM-kisoja 2015 sekä Champions Cupia tänä syksynä.

Muut mahdolliset luottamustoimet salibandyn ulkopuolella?
Erilaisia pieniä tehtäviä siellä täällä, taloyhtiön ja muiden harrastusten parissa.

Kerro, miksi olet hyvä henkilö liittohallitukseen?
Haluaisin olla jatkamassa työtä, mitä olemme hallituksessa tehneet kahden toimintakauden ajan. Minulta löytyy kokemusta lajin parista lähes kaikista mahdollisista rooleista ja matkan varrella olen oppinut katsomaan asioita erilaisista näkökulmista. Olen kerännyt lajikokemukseni seurassa, joka on tämän yli 20 vuoden aikana kasvanut kahden joukkueen seurasta nykyiseksi kohtalaisen isoksi seuraksi, jossa on kerhotoimintaa, junioreita kaikissa ikäluokissa, aikuisjoukkueita sekä huippusalibandya, joten tiedostan näiden kaikkien toiminta-alueiden tarpeet.

Koen, että voin olla hallituksessa myös tyttö- ja naissalibandyn puolestapuhujana.

Jos saisit toteuttaa yhden uudistuksen salibandyssa resursseista välittämättä, mikä se olisi?
Toiminnan kehittämisestä vastaava toiminnanjohtaja jokaiseen seuraan. Tarpeet seuroissa ovat erilaiset, joissakin toiminta on kasvanut niin nopeasti, etteivät rakenteet ole pysyneet perässä ja joissakin seuroissa pontentiaalia kasvulle olisi, kun toimintaa vain ehdittäisiin/osattaisiin kehittää.

Mihin asioihin haluat vaikuttaa Salibandyliiton hallituksessa?
Toiminnan laadun kehittämiseen seuroissa, liitossa ja tuomarisektorilla, ilman että kustannukset karkaavat käsistä, sekä erilaisten pelimuotojen ja toimintamallien kehittämiseen niin, että lajia voidaan harrastaa erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Haluan myös nähdä, että luotua Salibandyn strategiaa toteutetaan, ja että asetettuihin tavoitteisiin pyritään kaikilla osa-alueilla.

Mitkä ovat salibandyn suurimmat haasteet 2028 mennessä?
Lajin aseman vahvistaminen isojen perinteisten lajien rinnalla ja toiminnan hyvän laadun varmistaminen harrastajamäärän nopeasta kasvusta huolimatta. Iso haaste on myös salibandyn ns. Suurin ja Paras -vision saavutaminen ja sen jälkeen saavutetun aseman hyödyntäminen.

Terveisesi salibandyn ystäville liittokokouksen alla?
Toivotan seurojen edustajat lämpimästi tervetulleiksi Seinäjoelle tapaamaan muuta seuraväkeä, meitä hallitusehdokkaita sekä ns. liiton faxin toisessa päässä olevia ihmisiä. Love the way you play!

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.