Jäsenehdokas: Timo Lyytinen

Viimeksi päivitetty 1.11.2017 12:11

Timo LyytinenNimi: Timo Lyytinen
Ikä: 50
Kotikunta: Kuopio
Ehdottanut seura tai seurat: SB Welhot ry
Koulutus: Sähkö-/elektroniikka-asentaja
Ammattinimike: Yrittäjä

Kerro lyhyesti nykyisestä työstäsi. Mitä teet?
Olen toiminut yrittäjänä toistakymmentävuotta pienessä yrityksessä. Pienessä yrityksessä tehtävät ovat tietysti laidasta laitaan. Päävastuualueena minulla on teknisten tuotteiden myynti ja tuotteistus henkilöliikennesektorilla.

Kuinka kauan olet ollut salibandyssa mukana ja missä tehtävissä olet vaikuttanut?
Salibandyssä olen ollut mukana aktiivisesti hieman vajaat kaksikymmentä vuotta. Ensin pojan joukkueen mukana ja nyt tyttöjen joukkueen mukana. Joukkueiden toiminnassa olen toiminut ainakin huoltajana, rahastonhoitajana, joukkueenjohtajana ja  valmentajana. Seuratasolla olen toiminut salibandyseuran hallituksen jäsenenä kolme vuotta ja nykyisellään puheenjohtajana neljättä vuotta. Kuluvalla toimikaudella olen myös Salibandyliiton valtuuston 1. varajäsenenä Savo-Karjalan alueelta.

Muut mahdolliset luottamustoimet salibandyn ulkopuolella?
Ylimääräiset luottamustoimet olen nyt saanut karsittua lähes kokonaan pois.

Kerro, miksi olet hyvä henkilö liittohallitukseen?
Tarkastelen asioita monesta suunnasta ja pystyn tekemään eteenpäin johtavia ratkaisuja. Kyseenalaistan olettamuksia ja tapoja, niiden hyvistä ja huonoista puolista löytyy aina jotakin käyttökelpoista. Oman yrityksen kautta talousasioiden hoito on arkipäivää ja uuden oppiminen talouspuolellakin on aina mielenkiintoista. Projektitehtävissä olen toiminut useasti, joten jonkun tehtävän tai asian saattaminen valmiiksi on tuttua toimintaa.

Jos saisit toteuttaa yhden uudistuksen salibandyssa resursseista välittämättä, mikä se olisi?
Mitä tapahtusi, jos jokaista viittä junnua kohti olisi yksi ammattitaitoinen palkattu valmentaja pakollinen?

Mihin asioihin haluat vaikuttaa Salibandyliiton hallituksessa?
Salibandyn ja seurojen tulisi saada enemmän kiinnostavuutta ja innostusta ulkopuolelta. Ja kun nämä asiat on saatu kohdilleen, niin sitten syntyykin vaikka mitä. Pikavoittoja ei ole, siihen tarvitaan pitkäjänteistä työtä ja osaamista. Osaamisen kohdentamisessa ja "tietotaidon" oikeaan suuntaan ohjaamisessa olisi varmasti vielä hiomista.

Mitkä ovat salibandyn suurimmat haasteet 2028 mennessä?
Jo kliseeksi muodostunut arvostuksen puute asettaa salibandyn hankalaan ja jopa tukalaan tilanteeseen jatkossakin. Siinä on haastetta ja tekemistä ainakin vielä seuravaksi kymmeneksi vuodeksi.

Kerro vielä jotain itsestäsi
Perheeseni kuuluu vaimo ja kolme lasta, yksi poika (21 wee) ja kaksi tyttöä (16 ja 14 wee). Vapaa-ajalla olen mukana valmentamassa salibandya omien tyttöjen joukkueessa ja muutenkin joukkueen taustoilla. Kuntoa yritän pitää yllä pelaamalla sählyä ja potkupalloa säännöllisesti. Lomat pyrin viettämään mökillä aina vain kun se on ajallisesti mahdollista.

Terveisesi salibandyn ystäville liittokokouksen alla?
Pyritään menemään aina laji edellä ja ne muut asiat sitten sopivasti oikeassa järjestyksessä perässä.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.