Jäsenehdokas: Jukka Rantanen

Viimeksi päivitetty 1.11.2017 12:12

Jukka RantananNimi: Jukka Rantanen
Ikä: 51
Kotikunta: Forssa
Sinua ehdottanut seura tai seurat: Forssan Suupparit ry
Koulutus: Ammattikoulu
Ammattinimike: Prosessimies

Kerro lyhyesti nykyisestä työstäsi. Mitä teet?
Olen kohta kolmekymmentä vuotta ollut osana lasivillaprosessia Saint-Gobain Finlandin palveluksessa. Olen sitä keskimäärin kolmenatoista päivänä kuukaudessa. Prosessityön tylsyys sai minut hakemaan haasteita urheilujohtamisesta. Lopun aikaa kehittelen ideoita ja toimin yrittäjänä.

Kuinka kauan olet ollut salibandyssa mukana ja missä tehtävissä olet vaikuttanut?
Olen ollut kaksikymmentä vuotta mukana salibandyssä ja FoSu:n hallituksessa 18 vuotta. Innostuin lajista -97 puulaakiturnauksesta ja seuraavassa hetkessä olinkin jo vetämässä FoSu:n puulaakisarjoja ennen vuosituhannen vaihdetta.

Seuraavaksi minulle törkättiin FoSu:n edustusjoukkueen managerin tehtävät ja hetken kuluttua liiton hommina erotuomariasettelijan hommat, joista luovuin muutaman kauden jälkeen. Kirjoitin salibandyjuttuja (lähinnä otteluista) Viikko-uutiset lehteen. Olin tiiviisti mukana kehittämässä FoSu:n olosuhteita ja 2007 avattiin FoSu:n nykyinen kotiluola Kirkassilmä-areena. Liittovaltuustossa olen ollut varmaan kymmenen vuotta.

Muut mahdolliset luottamustoimet salibandyn ulkopuolella?
Onko jotain muutakin?

Luonnehdi itseäsi persoonana ja miksi olet hyvä henkilö liittohallitukseen?
Olen järkevä laji-ihminen, poliittisesti sitoutumaton ja kaikkien kaveri. Olen tekijä, en puhuja ja ennen kaikkea rehellinen seuraihminen.

Jos saisit toteuttaa yhden uudistuksen salibandyssa resursseista välittämättä, mikä se olisi?
Polttaisin parketit, tai siis ostaisin matot kaikkiin salibandyn pelipaikkoihin.

Mihin asioihin haluat vaikuttaa Salibandyliiton hallituksessa?
Haluan tuoda pienen seuran näkökulman päätöksentekoon. Haluan olla kehittämässä salibandyn olosuhteita ja keksimässä viisastenkiveä, jolla kunnat pakotetaan ottamaan kaikki lajit oikeudenmukaisesti huomioon, kun jaetaan yhteistä hyvää kunnan kassasta. Riippumatta perinteistä kunnan lajihistoriassa.

Mitkä ovat salibandyn suurimmat haasteet 2028 mennessä?
Lattiatason duuni ja seurojen henkinen tukeminen, että seurat pysyvät elossa, kun sponsorirahat nousukaudesta huolimatta ovat tiukassa. Salibandyliigan uskottavuuden kasvattaminen lajin ulkopuolisten silmissä, kun näkyvyys pirstaloituu kymmeniin medioihin.

Kerro vielä jotain itsestäsi
Tärkeimmät asiat salibandyn ulkopuolisessa maailmassa ovat perhe ja Juventus sekä Slow Food ja lähes kaikki muukin mitä tulee Piemontesta.

Terveisesi salibandyn ystäville liittokokouksen alla?
Nähdään areenoilla.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.