Valmentajakoulutukset

Viimeksi päivitetty 28.3.2018 08:33

valmentajakoulutus_1-lapsuus.jpg

Lapsuus

Aktiivinen liikkuminen osaksi jokapäiväistä elämää: kunnon kohentaminen, motoristen perustaitojen oppiminen ja lajiin tutustuminen ilon ja onnistumisten kautta.

Säbämestarikoulutus  G–D-junnuissa toimiville aloitteleville valmentajille, salibandykoulujen ohjaajille sekä lajikerho-ohjaajille.

Tason 1 salibandyvalmentajakoulutus (SBV1) lasten ja nuorten, erityisesti G–D-junnujen, valmentajille.

 

valmentajakoulutus_2-nuoruus.jpg

Nuoruus

Yksilön ja joukkueen kokonaisvaltaista kehittämistä, joka mahdollistaa huipulle tähtäävän urheilupolun. Innostus kasvaa intohimoksi, monipuolisista liikuntataidoista jalostuvat vahvat lajitaidot, hyvä harjoitettavuus tarkentuu systemaattiseksi harjoitteluksi, ja urheilullisesta elämäntavasta syntyy terve urheilija.

Tason 2 salibandyvalmentajakoulutus (SBV2) nuorten, erityisesti C–A-junnujen, valmentajille.

 

valmentajakoulutus_3-huippu.jpg

Huippu-urheilu

Tavoitteena huippusalibandy. Urheilu on kokonaisvaltainen elämäntapa, jossa motivaatio ja intohimo menestyä syntyvät tavoitteista, vahvoista tunteista ja itsensä kehittämisestä.

Tason 3 huippuvalmentajakoulutus (HVK) huippusalibandyyn tähtääville ja siellä toimiville oleville valmentajille.

 CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.