D-F junioreiden pelisäännöt

Viimeksi päivitetty 22.5.2018 12:35

D-G -junioreille suositellut Urheilun Pelisääntökeskustelut tehdään jokaiselle pelikaudelle sähköisesti Olympiakomitean internet-palvelussa.

Pelisäännöt tehdään selkiyttämään oman joukkueen toimintaa, siis joukkuetta itseään varten. Erittäin tärkeää on sopia tasaisen peliajan käytännöistä. Myös kaikki periaatteet kausimaksuista on hyvä sopia etukäteen. Mitä jos lopettaa kesken kauden? Loukkaantuu pidemmäksi aikaa? Muuttaa toiselle paikkakunnalle?

Lisäksi on hyvä miettiä yhdessä kuinka lapsia kannustetaan myös omatoimiseen harjoitteluun? Miten kannustetaan lapsia muutenkin liikunnalliseen elämäntapaan! Millaisissa rooleissa vanhemmat ovat mukana toiminnassa?

Pelisäännöt koskevat joukkueen toimihenkilöiden ja aikuisten (huoltajien) välisiä keskusteluita ja sopimuksia. Lisäksi joukkueen toimihenkilöt ja lapset sopivat omat säännöt ja ne voi kirjata huoneen taulu -tyyppisesti ylös. Näitä ei tarvitse palauttaa lajiliittoon.

Tukimateriaalia on saatavilla Olympiakomitean materiaalipankista.

Lisätietoja pelisäännöistä: Kim Sällström / SSBL, p. 0400-529003.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.