Yhteisjoukkueet

Viimeksi päivitetty 15.8.2018 10:39

Yhteisjoukkue mahdollistaa pelaajakehitystä ja pienentää drop out -kehitystä, kun A – C -junioreiden peluuttaminen on mahdollista kahden eri seuran joukkueista muodostetussa yhteisjoukkueessa. A-poikien SM-sarjaan ja A-poikien 1. div. loppusarjaan ei ole mahdollista osallistua yhteisjoukkueella.

Yhteisjoukkue toimii toisen yhteisjoukkuetta koskevan Yhteisjoukkuesopimuksen solmineen seuran alaisuudessa. Tällä seuralla on vastuu joukkueen toiminnasta. Yhteisjoukkueessa ei saa pelata rinnakkaisedustuspelaajia. Yhteisjoukkueen toiminta käsittää yhden sarjakauden, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.

Sopimuksen tehneiden yhteistoimintaseurojen kotipaikkojen ja toiminta-alueiden tulee keskenään sellaiset, että kaikkien sopimuksen piiriin kuuluvien pelaajien osallistuminen säännölliseen harjoittelu- ja kilpailutoimintaan on mahdollista. Jokaisesta muodostettavasta Yhteisjoukkueesta on solmittava erillinen sopimus. Samassa ikäluokassa pelaavia yhteisjoukkueita koskevia sopimuksia voi seuralla olla korkeintaan kaksi (2) kappaletta.

Yhteistoimintaseuraan rekisteröidyllä pelaajalla on seuraavassa esitetyin edellytyksin oikeus pelata oman yhteistoimintaseuransa joukkueissa, yhteistoimintaseuransa solmimien Yhteisjoukkuesopimuksen piiriin kuuluvissa joukkueissa yhdessä joukkueessa/ikäluokka ja yhteistoimintaseuransa farmisopimusjoukkueessa ilman pelaajasiirtoa ja kirjaamismaksua.

  • Yhteistoimintaseuransa sopimien Yhteisjoukkuesopimusten perusteella sopimuksen piiriin kuuluva juniori-ikäinen pelaaja voi pelata eri Yhteisjoukkueissa, kuten hän olisi kilpailusääntöjen 20§ ja 47-48§ mukaisesti oikeutettu pelaamaan yhteistoimintaseuransa nuorten joukkueissaKs. junioreiden edustusoikeus 48§
  • Yhteisjoukkueessa pelanneella pelaajalla on oikeus pelata ainoastaan sellaisessa yhteistoimintaseuransa nuorten joukkueessa, joka pelaa eri ikäluokassa tai eri sarjatasolla (valtakunnallinen sarja – alueellinen sarja) kuin ne yhteisjoukkueet, joissa pelaajalla on pelioikeus yhteisjoukkuesopimusten perusteella.
  • Yhteisjoukkueessa pelanneella pelaajalla on oikeus pelata emoseuransa aikuisten joukkueessa kilpailusääntöjen 48§ mukaisesti. 

Yhteisjoukkueen pelaajat tulee nimetä joukkueeseen liiton lomakkeella viimeistään 10 vrk ennen pelaajan pelaamista yhteisjoukkueessa. Pelaajalista toimitetaan sarjavastaavalle.

Hyväksytyt yhteisjoukkueet 2018-19

Yhteisjoukkuemääräykset 2018-19

Yhteisjoukkuesopimus

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.