Rinnakkaisedustukset

Viimeksi päivitetty 7.8.2018 10:06

R-edustukset kirjataan Palvelusivustolla myös kaudella 2018-19. Tiedustelut: p. 0400-529017 (ma-pe 9.30-16) tai asiakaspalvelu(at)salibandy.fi Vastaamme myös Facebook pikaviesteihin.

A-C juniori-ikäiselle pelaajalle voidaan myöntää rinnakkaisedustusoikeus toiseen seuraan. Rinnakkaisedustusta voidaan hakea ajalla 6.8.2018-18.1.2019. Samalle pelaajalle voidaan rinnakkaisedustusoikeus myöntää enintään kaksi kertaa kauden aikana. Y-pelaaja tai farmisopimuspelaaja ei voi saada rinnakkaisedustusoikeutta.

Pikaohje:
Rinnakkaisedustusten haku kaudella 2018-19 tapahtuu sähköisesti, salibandyn Palvelusivustolla, työkalulla nimeltä "R-edustushakemukset ja maksaminen". Hakuprosessin käynnistää seura, jonka joukkueeseen R-edustusta haetaan. Hakemuksen kirjaamisen jälkeen edustusoikeuden omistava seura hyväksyy sen omalla Palvelusivuston käyttäjätunnuksellaan. Hyväksyntä aktivoi hakeneelle seuralle reaaliaikaisen verkkomaksun, jolla suoritetaan kilpailusääntöjen mukainen kirjaamismaksu. Hakemus astuu voimaan maksuhetkestä (karenssi on poistunut). Tämä edustusoikeuden alkamispäivä on ilmoitettu myös hyväksyttyjen hakemusten listalla.

Tarkempi ohje R-hakemuksen kirjaamiseen, hyväksymiseen ja maksamiseen tämän sivun alalaidassa.

Rinnakkaisedustusoikeutta voidaan hakea:

  1. Juniori-ikäiselle pelaajalle edustamaan toisen seuran aikuisjoukkuetta, joka on eri sarjatasolla, kuin oman seuran aikuisjoukkue. Rinnakkaisedustusoikeuden ollessa voimassa, pelaaja voi edustaa vain sitä aikuisten joukkuetta, johon rinnakkaisedustus on myönnetty.

  2. Juniori-ikäiselle pelaajalle edustamaan toisen seuran juniorijoukkuetta, mikäli pelaajan omalla seuralla ei ole joukkuetta SSBL:n sarjoissa siinä ikäluokassa, johon rinnakkaisedustusoikeutta haetaan. Yhteen juniorijoukkueeseen voidaan nimetä enintään neljä rinnakkaisedustuspelaajaa, joista enintään kaksi voidaan merkitä yhden ottelun pöytäkirjaan. (Pelaaminen kahden eri seuran juniorijoukkueessa samanaikaisesti on mahdollista R-edustuksen kautta, kunhan omalla seuralla ei ole joukkuetta sarjatoiminnassa samassa ikäluokassa, johon R-edustusta haetaan. Tällaisia R-edustusoikeuspelaajia saa nimetä yhteen joukkueeseen enintään neljä ja joista enintään kaksi saa olla nimettynä yhteen pöytäkirjaan.)

Rinnakkaisedustusilmoituksen kirjaamismaksut:
21.9.2018 mennessä tehdyistä rinnakkaisedustusoikeushakemuksista suoritetaan liitolle kirjaamismaksuna 20 €. Myöhemmin toimitetuista hakemuksista peritään kirjaamismaksu, jonka suuruus määräytyy sen mukaan, mihin sarjaan hakemus tehdään: Pääsarjat 120 € / Muut aikuisten sarjat 65 € / A-C -juniorisarjat 45 €

Hakemus tehdään ja maksetaan Palvelusivustolla sähköisesti, joten mitään materiaaleja ei tarvitse toimittaa liittoon.

Rinnakkaisedustushakemuksen lopullinen voimaantulo:
Rinnakkaisedustusoikeus astuu voimaan heti kirjaamismaksun maksamisesta. Maksu suoritetaan reaaliaikaisena Paytrail-verkkomaksuna Palvelusivuston kautta. Maksupainike aktivoituu heti kun edustusoikeuden omistava seura on hyväksynyt hakemuksen omalla Palvelusivuston tunnuksellaan. Liitto ilmoittaa hyväksytyistä rinnakkaisedustusoikeuksista internet sivuillaan. Hyväksyttyjen hakemusten listalla on ilmoitettu tarkka voimaan astumispäivämäärä.

Rinnakkaisedustusoikeuden päättäminen:
Rinnakkaisedustusoikeuden voimassaolo päättyy automaattisesti kauden 2018-19 lopussa (30.4.2019) Tällöin palautuvat pelaajaan liittyvät seuran oikeudet pelaajan pysyvän edustusoikeuden mukaiseen seuraan. Rinnakkaisedustus voidaan myös ilmoittaa päättyneeksi 18.1.2019 saakka erillisellä paperilomakkeella. Päättäminen astuu voimaan heti ilmoituksen toimittamisesta liittoon, edellyttäen että myös päättämisen kirjaamismaksu on suoritettu ja siitä on kuitti toimitettu yhdessä hakemuksen kanssa. Rinnakkaisedustuksen päättämisestä (ennen 30.4.2019) suoritetaan liitolle 20 €  kirjaamismaksu. Päätetystä R-edustuksesta päivitetään pvm-tiedot internet listalle.

Lisätietoja rinnakkaisedustukseen liittyen saa Salibandyliiton palvelunumerosta 0400- 529017 (ma-pe klo 9.30-16.00) tai asiakaspalvelu@salibandy.fi  Rinnakkaisedustuksesta on kerrottu myös liiton kilpailusäännöissä (§48).

Ohje: R-edustuksen kirjaaminen, hyväksyminen ja maksaminen Palvelusivustolla
CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.