Hyväksytyt poikkeusluvat

Viimeksi päivitetty 18.12.2018 08:40

Tällä sivulla listataan vain hyväksytyt poikkeusluvat. Epäselvissä tapauksissa yhteys Kilpailuvaliokunnan (KVK) sihteeriin: Ari Vehniäinen 0400-529021.

KAUSI 2018-2019 kokoukset:
17.11.2018 | 31.10.2018 | 4.10.2018 | 20.9.2018 | 6.9.2018 | 7.8.2018 | 12.6.2018 | 25.5.2018

KVK kokous 17.11.2018

 1. TPS hakee poikkeuslupaa Sofia Ekroosille ja Essi Yli-Alholle pelata Y-pelaajana seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) sekä seuran D-tyttöjen joukkueessa. Pelaajista Sofia Ekroos on maalivahti. Näiden lisäksi seura hakee poikkeuslupaa Justus Hyvöselle pelata seuran E-tyttöjen joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään Sofia Ekroosille pelata maalivahtina seuran D-tyttöjen joukkueen lisäksi Y-pelaajana E-tyttöjen joukkueessa. Essi Yli-Alholle ja Justus Hyvöselle ei myönnetä poikkeuslupaa.

KVK kokous 31.10.2018

 1. Jeppis FBC hakee poikkeuslupaa nimetä Simo Korpitie Y-pelaajaksi seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupaa ei myönnetä, Y-ilmoitus on tehtävä KilpS 48 § mukaan 21.9. mennessä.

 2. LoSB hakee poikkeuslupaa Arttu Sassille peluuttaa tätä seuran miesten 2. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 3. Santa’s United hakee poikkeuslupaa nimetä seuran D1-poikien (synt. 2005 ja myöh.) ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa. Pelaajat ovat Mico Keränen, Eljas Kitti, Tuomas Lampela ja Hanno Uusiportimo.
  Päätös: Poikkeuslupaa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon saa nimetä neljä Y-pelaajaa, mutta mahdollisessa alueloppuhuipentumassa joukkueen ottelukokoonpanossa saa olla enintään kaksi Y-pelaajaa. 

 4. Light Iron hakee poikkeuslupaa nimetä Matias Salminen viidenneksi Y-pelaajaksi seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 5. Hukka-Pallo hakee poikkeuslupaa nimetä Jesse Itkonen Y-pelaajaksi seuran F2-poikien (synt. 2010 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.


KVK kokous 4.10.2018

 1. Blackbirds hakee poikkeuslupaa Jenni Altomaalle nimetä viidenneksi Y-pelaajaksi seuran B-tyttöjen (synt. 2002 ja myöh.) kilpasarjan joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 2. Coach Team hakee poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaajaa seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Julia Partanen, Mimmi Martikainen, Meiju Tuononen ja Sabina Lehikoinen. Yksi pelaajista pelaa maalivahtina.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19 siten, että poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 3. Jeppis FBC hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Verner Furu, Alex Enkvist, Niko Palmroth ja Max Inkamo.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia C2-poikien SM-sarjan pudotuspelien karsintoja tai SM-sarjan pudotuspelejä.

 4. MäVi hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Martti Kontti, Lauri Tuovinen ja Aaro Joki.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia C2-poikien SM-sarjan pudotuspelien karsintoja tai SM-sarjan pudotuspelejä.

 5. Outokummun Pallo anoo poikkeuslupaa Sara Summaselle nimetä hänet Y-pelaajaksi seuran E1-poikien (synt. 2007 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 6. SB Kauhajoki hakee poikkeuslupaa nimetä viisi Y-pelaajaa seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueeseen ja nimetä näistä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa. Pelaajat ovat Mauriz-Oliver Mäntyniemi, Nicolas Kallio-Könnö, Juho Koivuniemi, Viljo Tamsi ja Elias Uusi-Äijö.
  Päätös: Poikkeuslupaa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon saa nimetä neljä Y-pelaajaa, mutta mahdollisessa alueloppuhuipentumassa joukkueen ottelukokoonpanossa saa olla enintään kaksi Y-pelaajaa.

 7. SC Weikot hakee poikkeuslupaa Emilia Hollandille käyttää otteluissa päähinettä terveydellisistä syistä johtuen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19 siten, että päähineessä ei saa olla ulokkeita, jotka ovat vaarallisia pelaajalle itselle tai hänen kanssapelaajille.

 8. SC Jenga hakee poikkeuslupaa nimetä viisi Y-pelaa seuran E2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) joukkueeseen ja nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaajaa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta mahdollisessa alueloppuhuipentumassa joukkueen ottelukokoonpanossa saa olla enintään kaksi Y-pelaajaa.

 9. Stickline hakee poikkeuslupaa Alicia Sjöqvistille pelata seuran naisten 2. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 10. VarTa hakee poikkeuslupaa nimetä seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) joukkueeseen viisi Y-pelaajaa.
  Päätös: Poikkeuslupaa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon saa nimetä viisi Y-pelaajaa. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 11. VSS hakee poikkeuslupaa Una Lindqvistille pelata maalivahtina Y-pelaajana seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa sekä D- ja C-tyttöjen joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 12. ÅIF hakee poikkeuslupaa Essi Räsäselle pelata maalivahtina seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa Y-pelaajana sekä seuran D-tyttöjen joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 13. EräViikingit hakee poikkeuslupaa Olivia Pyylle pelata seuran naisten 4. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

KVK kokous 20.9.2018

 1. Blackbirds hakee poikkeuslupaa Ilona Arpiaiselle poikkeuslupaa pelata seuran D-tyttöjen (synt. 2006 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 2. Coach Team hakee poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaajaa seuran D1-poikien (synt. 2005 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Niko Juntunen, Jimi Savolainen, Roni Tuononen ja Veeti Nurmela.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 3. Hankasalmen Hanka hakee poikkeuslupaa peluuttaa Joonas Pellistä rinnakkaisedustuksella seuran B-poikien joukkueessa. Pellinen pelaa Happeen C2-poikien joukkueessa ja Happee/Urho yhdistelmäjoukkue pelaa B-poikien sarjassa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 4. Jalasjärven Jalas hakee poikkeuslupaa D1-ikäiselle Kasper Ketolalle pelata seuran miesten 3. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 5. Jeppis FBC hakee poikkeuslupaa peluuttaa neljää R-pelaajaa seuran B-poikien joukkueessa. Pelaajat ovat Filip Svanbäck, Morgan Höglund, Adrian Lillas ja Robin Viklund.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia SM-sarjan pudotuspelien karsintoja tai pudotuspelejä.

 6. Kirkkonummi Rangers anoo poikkeuslupaa Kia Puukarille nimetä ottelukokoonpanoon kolmanneksi Y-pelaajaksi seuran D-tyttöjen (synt. 2006 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 7. Lapuan Ponnistus anoo poikkeuslupaa Sinja Kahilammelle nimetä ottelukokoonpanoon viidenneksi Y-pelaajaksi seuran B-tyttöjen (synt. 2003 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Sini Kahilampi voidaan nimetä joukkueen viidenneksi Y-pelaajaksi, mutta ottelukokoonpanoon voi nimetä enintään neljä Y-pelaajaa.

 8. Mäntyharjun Virkistys anoo poikkeuslupaa seuran E2-poikien joukkueeseen (synt. 2008 ja myöh.) viisi Y-pelaajaa ja nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaaja. Pelaajat ovat Jimi Kuhanen, Roope Nironen, Valtteri Kapiainen, Eetu Torniainen ja Manu-Pekka Majamäki. 
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta mahdollisessa alueloppuhuipentumassa joukkueen ottelukokoonpanossa saa olla enintään kaksi Y-pelaajaa.

 9. Nilsiän Apassit anoo poikkeuslupaa nimetä seuran E-tyttöjen (synt. 2008 ja myöh.) joukkueeseen viisi Y-pelaajaa ja nimetä ottelukokoonpanoon 3 Y-pelaajaa. Pelaajat ovat Jonna Pitkänen, Sini Hakkarainen, Siiri Stepanoff, Jonna Tengwall ja Hanna Föhr.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 10. SBT Tornio hakee poikkeuslupaa nimetä seitsemän Y-pelaajaa sekä nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran D1-poikien joukkueessa (synt. 2005 ja myöh.). Pelaajat ovat Saku Bergman, Akseli Jokinen , Akseli Keisu, Matias Moilanen, Elmeri Tofferi, Pauli Räisänen ja Miikka Maijala.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Mahdollisessa alueloppuhuipentumassa ottelukokoonpanoon voi nimetä enintään kaksi Y-pelaajaa.

 11. Puotinkylän Valtti hakee poikkeuslupaa nimetä Isabelle Nehmelle pelata Y-pelaajana seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) alemman haastajasarjan joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 12. Wild Titans hakee poikkeuslupaa nimetä Eetu Kivekäs seuran F1-poikien (synt. 2009 ja myöh.) joukkueen Y-pelaajaksi.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.
KVK kokous 6.9.2018

 1. AC HaKi Icehearts anoo poikkeuslupaa peluuttaa seuran B-poikien haastajasarjan joukkueessa (synt. 2001 ja myöh.) kahdeksaa Y-pelaajaa. Pelaajat ovat: Mikke Virtanen, Roope Stening, Waltteri Storman, Salifu Senghore , Mohamed Fahad Fuaad, Joona Parviainen, Leevi Juslin, Olli Muikku ja Ville Ala-Heikkilä.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 2. AC HaKi hakee poikkeuslupaa Luka Kattilamäelle käyttää päähinettä terveydellisistä syistä johtuen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19 siten, että päähineessä ei saa olla ulokkeita, jotka ovat vaarallisia pelaajalle tai kanssapelaajille.

 3. FC Tuusula anoo poikkeuslupaa nimetä seuran C-tyttöjen haastajasarjan joukkueeseen (synt. 2004 ja myöh.) seitsemän Y-pelaajaa ja nimetä ottelukokoonpanoon 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+3 Y-pelaajaa (maalivahti+3 kenttäpelaajaa). Poikkeuslupa ei koske mahdollisia SM-sarjan pudotuspelikarsintoja tai pudotuspelejä tai alueloppuhuipentumaa.

 4. GrIFK anoo poikkeuslupaa Katja Kalliolle pelata seuran B-tytöissä rinnakkaisedustuksella. Kallio pelaa Y-pelaajana Kirkkonummi Rangersissa C1-pojissa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 5. Icehearts Sininen anoo poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat, Niko Mäkelä, Zanyar Khali d Ahrimad ja Niklas Lindblom.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 6. Icehearts Punainen anoo poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Rainer Korp, Miika Peteri, Juho Lokka, Furkan Ark ja Arjom Gordijenko.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 7. Icehearts Satakunta anoo poikkeuslupaa peluuttaa kahdeksaa Y-pelaajaa seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) haastajasarjan joukkueessa. Pelaajat ovat Joona Ikkonen, Jesse Tuominen, Matti Huotari, Neea Setälä, Mikael Kuparinen, Tuomas Huovari, Diyar Keskin ja Ari Alsela.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 8. Icehearts Tampere hakee poikkeuslupaa nimetä 11 Y-pelaajaa seuran E2-poikien joukkueeseen. Pelaajat ovat Jussi Leinonen, Topi Lahola, Juho Inhilä, Kasper Siekkinen, Leevi Linnala, Rasmus Stenroth, Veeti Kauranen , Leo Lintiala, Nico Tanskanen, Aki Pelkonen ja Joa Hynninen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 9. Icehearts Tampere hakee poikkeuslupaa nimetä Samu Koivisto ja Nikita Rotko Y-pelaajiksi seuran D2-poikien joukkueeseen (synt. 2006 ja myöh.)
  Päätös: Samu Koivisto voidaan nimetä Y-pelaajaksi ilmoituksen perusteella pelaajan ollessa vuoden yli-ikäinen D2-poikien sarjaan. Nikita Rotkolle myönnetään poikkeuslupa.

 10. Coach Team hakee poikkeuslupaa nimetä Sanni Toivaselle rinnakkaisedustuspelaajaksi seuran naisten 3. div. joukkueeseen. Toivasen edustusoikeus on Josbassa ja pelaa seuran C-tyttöjen joukkueessa. Josba II joukkue pelaa naisten 3. div.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 11. JPS-75 hakee poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaaja seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Konsta Holappa, Ville Härkönen, Mikke Smolander, Timi Vesterinen ja Jere Pylvänäinen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 12. KalvKe hakee poikkeuslupaa Tiia Ovaskaiselle pelata seuran D-tytöissä Y-pelaajana (maalivahti) ja C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa KalvKe/Urbans kenttäpelaajana. Milla Tuormaalle haetaan poikkeuslupaa pelata D-tytöissä Y-pelaajana ja C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa KalvKe/Urbans
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään Tiia Ovaskaiselle pelata D-tytöissä Y-pelaajana maalivahtina ja kenttäpelaajana C-tytöissä. Milla Tuormaalle ei myönnetä poikkeuslupaa.

 13. Light Iron hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran D2-poikien joukkueessa (synt. 2006 ja myöh.) ylemmässä haastajasarjassa. Pelaajat ovat Eetu Jefimoff, Viljami Kärpänen, Eetu Piensalmi ja Miika Tjurin.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa). Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 14. Nibacos hakee poikkeuslupaa Sasu Porkolle pelata Y-pelaajana seuran C1-poikien joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.) ja seuran B-poikien joukkueessa maalivahtina.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 15. Parkanon Ponteva hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaaja seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) haastajasarjan joukkueessa. Y-pelaajat ovat Kasper Kortteus, Jami Lepistö, Juuso Leinonen ja Vesa-Matti Salomäki.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaajaa. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 16. Punkalaitumen Kunto hakee poikkeuslupaa Topias Kaapulle pelata Y-pelaajana seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) kilpasarjan joukkueessa ja seuran D1-poikien haastajasarjan joukkueessa maalivahtina.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 17. RoPo hakee poikkeuslupaa Viljami Hoffrenille pelata Y-pelaajana seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.)
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 18. SB-Kauhajoki hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Oskari Siltaoja, Aapo Ala-Heikkilä, Joni Mäkisalo ja Arno Leppisaari.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia SM-sarjan pudotuspelikarsintoja eikä SM-sarjan pudotuspelejä.

 19. SB-Pro hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.) haastajasarjassa. Pelaajat ovat Aleksi Kirjonen, Viljami Lampi, Elmo Nissi ja Miro Rantala.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa).

 20. Team Tempo hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon kuusi Y-pelaajaa seuran C-tyttöjen (synt. 2004 ja myöh.) aluesarjan otteluihin.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että kuusi pelaajaa voidaan nimetä Y-pelaajaksi, joista ottelukokoonpanossa voi olla enintään 4 pelaajaa.

 21. SBS Wirmo hakee poikkeuslupaa Oskari Keskitalolle pelata SBS Masku/SBS Wirmo C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) aluesarjajoukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 22. SalPa hakee poikkeuslupaa peluuttaa Iina Olinia rinnakkaisedustuksella seuran A-tyttöjen 1. div. joukkueessa.
  Päätös: Pelaaminen SalPan A-tytöissä on mahdollista siten, että tehdään pelaajasiirto ViTa => SalPa. Edustusoikeus siirtyy SalPaan ja rinnakkaisedustus myönnetään tämän jälkeen ViTan naisten joukkueeseen.

 23. SalPa hakee poikkeuslupaa nimetä viisi Y-pelaajaa seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Kaarlo Kangas, Konsta Kiljunen, Veeti-Waltteri Laaksonen, Ville Maasilta ja Leevi Tammi.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 24. PIsku hakee poikkeuslupaa Ronja Vuoriselle nimetä hänet rinnakkaisedustus ja Y-pelaajaksi seuran C2-poikien joukkueeseen (synt. 2004 ja myöh.). Vuorinen pelaa naisten KalvKen 4. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 25. SBS Wirmo hakee poikkeuslupaa nimetä KaPa-65 seuran Jada-Liinu Aalto ja Emmi Lukkala rinnakkaisedustuspelaajiksi seuran C-tyttöjen joukkueeseen. KaPa-65 osallistui C-tyttöjen SM-karsintoihin, mutta ei osallistu jatkopeleihin aluesarjassa.
  Päätös: Poikkeuslupahakemus hyväksytään.
KVK kokous 7.8.2018

 1. Salibandyseura Welhot anoo poikkeuslupaa nimetä seuran A-tyttöjen joukkueen ottelukokoonpanoon neljä R-pelaajaa. Pelaajat ovat Niina Salo, Sofia Pykäläinen, Iita Hirvonen ja Tiia Romppanen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään alkusarjan otteluihin, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollisia jatkopelejä ja/tai SM-sarjan pudotuspelikarsintaa/pudotuspelejä.

 2. Honkajoen Seudun Urheilijat anoo poikkeuslupaa Saku Kyheröiselle pelata rinnakkaisedustuksella seuran miesten 5. div. joukkueessa. Kyheröinen pelaa Y-pelaajana C1-poikien sarjaa PaPossa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 3. Jeppis Floorball Club anoo poikkeuslupaa nimetä seuran D-tyttöjen joukkueen synt. 2006 ja myöh.) ottelukokoonpanoon viisi Y-pelaajaa, joista yksi on maalivahti. Pelaajat ovat Sara Sandberg, Katri Ahonen, Iiris Kujala, Maija Renlund ja Kristiina Vähä-Lassila/maalivahti.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 4. Punkalaitumen Kunto anoo poikkeuslupaa nimetä seuran D1-poikien joukkueen ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa. Pelaajat ovat Helmi Siuko, Sofia Aapro, Helmi Kankaanpää ja Heidi Heikkinen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 5. Kuusamon Pallo-Karhut anovat poikkeuslupaa nimetä Nelli Nevala seuran D-tyttöjen joukkueeseen (synt. 2006 ja myöh.) kolmanneksi Y-pelaajaksi ja nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaajaa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 6. Ruokolahden Raju anoo poikkeuslupaa peluuttaa Aino-Rebekka Tellaa seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 7. Vesilahden Visa anoo poikkeuslupaa nimetä Toivo Ali-Löytty seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueeseen viidenneksi Y-pelaajaksi.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Ottelukokoonpanoon saa nimetä kaksi Y-pelaaja ottelua kohden.
KVK kokous 12.6.2018

 1. SCU anoo poikkeuslupaa pelata M2. div. ottelut Janakkalan liikuntahallissa. Kentän koko on 20x37 m.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään M2. div. runkosarjan otteluihin. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia sarjan pudotuspelejä tai Divarin karsintaotteluita.

 2. Käsitellään Karhukoplan poikkeuslupahakemus pelata Länsirannikon M2. div. ottelut Säkylän liikuntahallissa. Kentän koko on hakemuksen mukaan 36x19 m. Aluevastaava Sanna Bergströmin mittauksen mukaan kentän koko on 35x20 m.
  Päätös: Poikkeuslupahakemus hyväksytään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia sarjan pudotuspelejä tai Divarin karsintaotteluita. Hallin päätyjen vaaralliset ulokkeet tulee olla suojattuna kaikissa ottelutapahtumissa.

 3. SB LuVe anoo poikkeuslupaa Emma Orakselle ja Nelli Peltoselle seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 4. Lapuan Ponnistus anoo poikkeuslupaa nimetä seuran B-tyttöjen joukkueen ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa. Pelaajat ovat Jutta Aho, Sofia Takala, Katri Annala ja Krista Niemi.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa, SM-sarjan pudotuspelien karsintoja tai SM-sarjan pudotuspelejä.
KVK kokous 25.5.2018

 1. Savo-Karjalan M2. div. joukkueet anovat poikkeuslupaa pelata otteluita seuraavasti:
  Nilsiän Apassit                    Nilsiän liikuntahalli             36x18 m
  Kiteen Pallo                        Vespeli                                36x18 m
  Kaavin Kaiku                       Kaavin koulukeskus             35,8x19 m
  Pisaba                                 Pieksämäen urheilutalo      38x18 m
  VehVe                                 Pohjantien koulu                 36x18 m
  VehVe                                 Ylä-Pöyrön koulu                36,5x18,2 m
  Päätös: Poikkeusluvat myönnetään Savo-Karjalan alueen otteluihin, mutta ei mahdollisiin Divarikarsintoihin.

 2. SB Naantali anoo lupaa pelata M2. div. ottelut Maijamäen liikuntahallissa. Kentän koko on 36x20 m.
  Päätös: Anomus hyväksytään. Poikkeuslupa koskee runkosarjan otteluita.

 3. Karhukopla anoo poikkeuslupaa pelata Länsirannikon M2. div. ottelut Säkylän liikuntahallissa. Kentän koko on 36x19 m
  Päätös: Anomus jätetään pöydälle lisäselvityksiä varten.

 4. Hatsina anoo poikkeuslupaa nimetä seuran D1-poikien (synt. 2005 ja myöh.) joukkueeseen 1+5 Y-pelaajaa (maalivahti+5 kenttäpelaajaa) ja peluuttaa enemmän kuin 2 Y-pelaaja per peli. Pelaajat ovat Vertti Heinonen, Akseli Volanen (maalivahti), Eemil Heiskanen, Jesper Kärkkäinen, Joonatan Nurhonen ja Iiro Nurminen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että seura saa nimetä D1-poikien joukkueeseen 1+5 Y-pelaajaa ja yhden ottelun kokoonpanossa saa olla 1+3 Y-pelaajaa. Mahdollisessa alueloppuhuipentumassa joukkueessa saa yhden ottelun kokoonpanossa olla 1+2 Y-pelaajaa.

 5. Imatran Butchers anoo poikkeuslupaa Karita Miettiselle pelata seuran M5. div. joukkueessa kaudella 2018-19.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus hyväksytään.

 6. Light Iron anoo poikkeuslupaa nimetä Jutta Määttälä ja Eerika Tunturi Y-pelaajiksi seuran E-tyttöjen joukkueeseen (synt. 2008 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään nimetä Määttälä ja Tunturi joukkueen Y-pelaajiksi.

 7. Nurmon Jymy anoo poikkeuslupaa nimetä seuran D-tyttöjen (synt. 2006 ja myöh.) joukkueeseen 5 Y-pelaajaa ja peluuttaa kaikkia Y-pelaajia otteluissa. Pelaajat ovat Pinja Hautala, Ilona Yli-Hakala, Aada Kiukkonen (s. 2005), Milla Tolkki ja Linnea Perälä.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 8. UHV Bulls anoo poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaajaa seuran C1-poikien (synt. 2003 ja myöh.) otteluissa. Pelaaja ovat Jimi Salonen, Weeti Mäkelä ja Eetu Vilen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa tai pudotuspelikarsintaotteluita.

 9. Papas hakee poikkeuslupaa nimetä Emmi Määttä, Cecilia Ojala, Claudia Ojala, Noora Komulainen, Iina Hyväri , Merve Atas, Aada Kemppainen, Verna Seppänen ja Janica Luukkainen nimetä rinnakkaisedustuspelaajiksi seuran naisten 2. div. joukkueeseen, joka pelaa Pohjois-Suomen alueen sarjassa. Em. mainitut pelaajat ovat siirtymässä FB Factoriin, jolla on joukkue Savo-Karjalan alueen naisten 2. div.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus hyväksytään.
 

KAUSI 2017-2018 kokoukset:
26.9.2017 | 19.9.2017 | 5.9.2017 | 30.8.2017 | 9.8.2017 | 6.6.2017 | 23.5.2017 | 18.5.2017

KVK kokous 4.11.2017

 1. Hakunilan Kisa hakee poikkeuslupaa Luka Kattilamäelle (-06) pelata päähine päässä terveydellisistä syistä johtuen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Päähineessä ei saa olla vaarallisia ulokkeita tai solmuja.

 2. SBS Lieto hakee poikkeuslupaa Jere Luomalle (-00) nimetä hänet Y-pelaajaksi seuran C1-poikien (synt. 2002 ja myöh.) joukkueeseen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 3. NST hakee poikkeuslupaa erityistukea tarvitsevalle Tanja Huttuselle (-02) pelata seuran E-tyttöjen (synt. 2007 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään, mikäli sarjan muilta joukkueilta saadaan suostumus tähän.

KVK kokous 26.9.2017

 1. Martin Sudet hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaajaa seuran D2-poikien (synt. 2005 ja myöh.). Pelaajat ovat Matias Miikkulainen, Kalle Tikkanen ja Niklas Lindholm.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 2. Outokummun Pallo hakee poikkeuslupaa peluuttaa Sara Summasta seuran E2-poikien joukkueessa (synt. 2007 ja myöh.)
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 3. Pisaba hakee poikkeuslupaa Minttu Koskenlaidelle pelata seuran M5. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 4. Loviisan Tor hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaajaa seuran D1-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.). Pelaajat ovat Patrik Mattas, Veikka Yrjölä ja Arttur Siljander.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 5. Kotka Mohicans hakee poikkeuslupaa Essi Laineelle pelata seuran M5. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 6. Nurmon Jymy hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaajaa seuran D-tyttöjen joukkueessa (synt. 2005 ja myöh.). Pelaajat ovat: Henrica Herala, Pinja Koukkari ja Julia Karhunen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 7. Painava Laukaus hakee poikkeuslupaa Janne Lyytikäiselle (synt. 2003) pelata seuran naisten 3. div. joukkueessa maalivahtina.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18, mutta poikkeuslupa ei koske mahdollisia karsintaotteluita.

 8. Icehearts Satakunta anoo poikkeuslupaa lisätä kaksi Y-pelaajaa Jonis Yusuf ja Ari Alsela seuran E1-poikien (synt. 2006 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 9. Icehearts Vantaa hakee poikkeuslupaa nimetä D-tyttöjen (synt. 2005 ja myöh.) joukkueeseen 7 Y-pelaajaa ja peluuttaa ottelussa useampia kuin kahta Y-pelaajaa. Pelaajat ovat: Maeda Rezai, Filerte Väänänen, Libin Hussein, Elid Amin, Alima Behrami, Uljaana Timonen ja Kamila Balceneva.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että joukkueeseen voi nimetä 7 Y-pelaajaa ja ottelukokoonpanossa voi olla korkeintaan neljä Y-pelaajaa.

 10. SC Hyvinkää anoo poikkeuslupaa nimetä C-tyttöjen (synt. 2003 ja myöh.) joukkueeseen viides Y-pelaaja Janina Holmberg.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

KVK kokous 19.9.2017

 1. FBC Remix hakee poikkeuslupaa peluuttaa Alina Harjua kolmantena Y-pelaajana seuran B-tyttöjen joukkueessa (synt. 2001 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 2. FBC Remix hakee poikkeuslupaa peluuttaa Ella Harjua maalivahtina seuran B-tyttöjen joukkueessa tarvittaessa. Harju pelaa Y-pelaajana seuran C-tyttöjen joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.)
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 3. Icehearts Vantaa hakee poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaajaa samassa ottelussa seuran D1-poikien (synt. 2004 ja myöh.) punainen joukkueessa. Pelaajat ovat Miika Peteri, Rainer Korp, Artjom Gordijenko, Juho Lokka ja Furkan Amin.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 4. Jalasjärven Jalas hakee poikkeuslupaa Maria Viitalalle edustaa rinnakkaisedustuksella seuran naisten 3. div. joukkuetta. Viitalan edustusoikeus on SB-Prossa ja SB-Prolla on joukkue naisten 3. div.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 5. Pyhtään Yritys hakee poikkeuslupaa Eevi Turuselle pelata Y-pelaajana seuran D-tyttöjen (synt. 2005 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 6. O2JKL hakee poikkeuslupaa Eetu Rantalalle pelata kolmantena Y-pelaajana seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 7. Sastamolo Kings hakee poikkeuslupaa peluuttaa neljää otteluissa Y-pelaajaa seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.). Pelaajat ovat: Jami Kinnunen, Juuso Luosujärvi, Jere Myllyneva ja Niko Nevalainen, joista yksi on maalivahti ja kolme kenttäpelaajia.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelun kokoonpanossa saa pelata maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa Y-pelaajina.

 8. Kalvolan Keihäs hakee poikkeuslupaa Niklas Kuosmaselle peluuttaa tätä seuran D2-poikien (synt. 2005 ja myöh.) joukkueessa sekä kolmea muuta Y-pelaajaa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelun kokoonpanossa saa olla kolme Y-pelaajaa. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 9. Himangan Pallo hakee poikkeuslupaa peluuttaa maalivahtia ja kolmea Y-pelaajaa seuran C1-poikien (synt. 2002 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Pauli Niemi, Eety Ketonen (mv), Markus Hietamäki (mv), Olli Anttiroiko ja Teemu Kyösti.
  Päätös: Seura voi nimetä joukkueeseen viisi Y-pelaajaa ja näistä voi olla ottelukokoonpanossa kerrallaan yksi maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa.

 10. Outokummun Pallo hakee poikkeuslupaa Samu Toivaselle peluuttaa häntä Y-pelaajana seuran E2-poikien (synt. 2007 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 11. FoSu hakee poikkeuslupaa peluuttaa Eetu Juhalalle pelata Y-pelaajana seuran F1-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 12. SBT Suola hakee poikkeuslupaa D-juniori-ikäiselle Vili Savuojalle (-04) pelata seuran M2 div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 13. Pirkat hakee poikkeuslupaa hakee poikkeuslupaa Henriikka Järvelle (-02) ja Krista Siukolalle (-03) pelata SB Lujan C1-poikien joukkueessa. Pelaajat tulevat pelaamaan kaudella 2017-18 Pirkkalan Pirkkojen tyttöjen joukkueissa. Pirkoilla on joukkue C1-poikien sarjassa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 14. Pirkkalan Pirkat anoo poikkeuslupaa pelata neljä B-tyttöjen SM-sarjan runkosarjan ottelua Ylöjärven liikuntakeskuksessa (kentän koko 20x40 m).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 15. LASB/RSS Panthers anoo poikkeuslupaa A-tyttöjen SM-sarjaan pelata viisi ottelu Lammin liikuntakeskuksessa, yhden ottelun Hämeenkosken Koskihallissa ja kolme ottelu Riihimäen Urheilutalolla.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 16. RSS Panthers/LASB anoo poikkeuslupaa B-tyttöjen SM-sarjaan pelata yhden ottelun Hämeenkosken Koskihallissa ja yhden ottelun Iittalan Liikuntahallissa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 17. PSS anoo poikkeuslupaa B-tyttöjen SM-sarjaan pelata neljä ottelua Askola-Areenassa ja yksi ottelu Agricolahallissa.

  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

KVK kokous 5.9.2017

 1. Vantaan Icehearts hakee poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaajaa D1-poikien ikäluokassa (synt. 2004 ja myöh.) Pelaajat ovat: Veeti Heikkinen, Niko Mäkelä, Zanyar Khali d Ahrimand ja Niklas Lindblom.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 2. Icehearts Satakunta hakee poikkeuslupaa peluuttaa seitsemää Y-pelaajaa E1-poikien ikäluokassa (synt. 2006 ja myöh.) Pelaajat ovat: Matias Aallanto, Joona Ikonen, Jesse Tuominen, Keskin Diyar, Kristian Ahlgren, Tuomas Huovari, Mikael Kuparinen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 3. HuKu hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaajaa samassa ottelussa seuran D-tyttöjen (synt. 2005 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Pinja Pohjola, Mandi Pohjola ja Noora Välitalo.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Mahdollisessa loppuhuipentumassa saa pelata korkeintaan kaksi Y-pelaajaa.

 4. Kirkkonummi Islanders hakee poikkeuslupaa nimetä viisi Y-pelaaja seuran B-poikien joukkueessa (synt. 2000 ja myöh.) Pelaajat ovat Otso Laasonen, Patrik Pekkinen, Veikko Järvinen, Olli Koskinen ja Arttu Sopanen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Yhdessä ottelussa saa pelata korkeintaan kaksi Y-pelaajaa.

 5. LNM hakee poikkeuslupaa Eemil Parhialalle pelata Y-pelaajana seuran E1-poikien joukkueessa (synt. 2006 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Pelaaja ei saa pelata mahdollisessa alueloppuhuipentumassa.

 6. Pirkkalan Pirkat anoo poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaaja ottelussa. Pelaajat ovat: Tiina Vuorinen, Anni Väisänen, Neela Hakio ja Aada Vuokko.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus hyväksytään kaudelle 2017-18. Mahdollisessa loppuhuipentumassa saa pelata korkeintaan kaksi Y-pelaajaa.

 7. Lapin Veikot anoo poikkeuslupaa kahdeksan pelaajan rinnakkaisedustukselle edustaa seuran naisten 3. joukkuetta. Pelaajien tarkoitus on edustaa SB-Pron tyttöjuniorijoukkueita kaudella 2017-18. SB-Prolla on joukkue naisten 3. div. Pelaajat ovat Amanda Tervo, Saana-Maria Lahdenperä, Janna Siirtola, Hanna-Riikka Huttunen, Laura Kaaretkoski, Miia Korva, Anni Hirvonen, Martta Hannula ja Lotta Tervo.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus hyväksytään.

 8. MultiAnts hakee poikkeuslupaa D-juniori-ikäiselle Milla Lapille pelata seuran naisten 3. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus myönnetään kaudelle 2017-18.

 9. SCU anoo poikkeuslupaa pelata B-poikien SM-sarjan ottelut Janakkalan liikuntahallissa (kentän koko 20x37 m).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään B-poikien SM-sarjan runkosarjaan kaudella 2017-18.

 10. SB Vaasa anoo poikkeuslupaa pelata viisi B-poikien 1. div. ottelua Vaasan kauppaoppilaitoksen salissa (kentän koko 18x37 m) sekä loput ottelut oman paikkakunnan ulkopuolella Mustasaaren Botniahallissa (kentän koko 20x40 m).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään Botniahalliin koko kaudeksi ja Vaasan kauppaoppilaitokselle vuoden 2017 aikana pelattavaan kolmeen otteluun. Lisäksi kaksi vuoden 2018 aikana pelattavaa ottelua pelataan OP-Areenalla.

 11. O2-JKL hakee poikkeuslupaa pelata C1-poikien SM-sarjan runkosarjan otteluita Vaajakosken liikuntahallilla (kentän koko 19x37 m). Ensisijaisesti joukkue pelaa ottelunsa Palokan koulukeskuksessa tai vaihtoehtoisesti Jyväskylän Monitoimitalolla, missä molemmissa on täysimittainen kenttä. Vaajakoskella pelataan ainoastaan siinä tapauksessa, jos em. kentät eivät ole käytettävissä.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään C1-poikien SM-sarjan runkosarjaan kaudella 2017-18.

KVK kokous 30.8.2017

 1. SBC Levi hakee poikkeuslupaa seitsemälle yli-ikäiselle pelaajalle seuran C1-poikien (synt. 2002 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Konsta Kenttälä, Miro Mustonen, Nick, Joni Rauhala, Niko Kuusela, Tuomas Kärkkäinen  ja Jesse Hyvärinen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa koskee alueellisia sarjoja, joukkueella ei ole osallistumisoikeutta mahdollisiin SM-sarjan play off -karsintoihin.

 2. ISB hakee poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaajaa samassa ottelussa seuran B-tyttöjen (synt. 2001 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Salla Hirvelä, Henna Pakka, Heta Latvala, Henna Hirvelä ja Alina Oikarinen.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18. Poikkeuslupa koskee alueellisia sarjoja, joukkueella ei ole osallistumisoikeutta mahdollisiin SM-sarjan play off -karsintoihin.

 3. Kihniön Urheilijat hakee poikkeuslupaa käyttää otteluissa kolmea Y-pelaaja seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.) Pelaajat ovat Eerika Markkula, Amalia Yli-Kärkelä ja Roosa Markkola.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 4. Top Corners hakee poikkeuslupaa Jenna Vahteralle pelata kolmantena Y-pelaajana seuran B-tyttöjen joukkueessa (synt. 2001 ja myöh.)
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään nimetä Vahtera joukkueeseen Y-pelaajaksi, mutta joukkue ei saa peluuttaa ottelussa kolmea kenttäpelaajaa Y-pelaajana.

 5. UHV Bulls hakee poikkeuslupaa Juuso Latvalalle pelata otteluissa kolmantena Y-pelaajana seuran D1-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 6. Rystyraivari hakee poikkeuslupaa Susanna Harjulle pelata seuran M6. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudella 2017-18.

 7. VSS hakee poikkeuslupaa Salla Kanervolle pelata Y-pelaajana seuran D-tyttöjen joukkueessa Y-pelaajana sekä C-tyttöjen joukkueessa maalivahtina.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 8. Parkanon Ponteva anoo poikkeuslupaa Y-pelaajille Eerika Markkulalle ja Amalia Yli-Kärkelälle edustaa rinnakkaisedustuksella seuran naisten 3. div. joukkuetta.
  Päätös: Poikkeuslupa-anomus hyväksytään.

KVK kokous 9.8.2017

 1. Marlins hakee poikkeuslupaa Nonna Liljalle poikkeuslupaa pelata miesten 5 .div.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 2. Koovee hakee poikkeuslupaa Emilia Vähäsöyringille pelata naisten 4. div. Pälkäneen Luja-Lukon joukkueessa. Vähäsöyrinki pelaa Kooveessa A- ja B-tytöissä. Kooveella on joukkue naisten 4. div.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 3. Hankasalmen Hanka hakee poikkeuslupaa Ilmari Leskelälle pelata toisena Y-pelaajana seuran C1-poikien (synt. 2002 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 4. HuKu hakee poikkeuslupaa Mandi Pohjolalle pelata Y-pelaajana seuran D-tyttöjen joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.) ja tämän lisäksi seuran naisten 1. div. joukkueessa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 5. SBS Wirmo hakee poikkeuslupaa Oskari Keskitalolle pelata Y-pelaajana seuran D1-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.).
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

 6. Icehearts hakee poikkeuslupaa nimetä seuran D-tyttöjen joukkueeseen kahdeksan Y-pelaajaa.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2017-18.

KVK kokous 6.6.2017

 1. Karhukopla anoo poikkeuslupaa pelata Länsirannikon M2. div. ottelut Säkylän liikuntahallissa. Kentän koko on 36x19 m.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään runkosarjan otteluihin, mutta ei mahdollisiin sarjan pudotuspeleihin eikä Divarin karsintoihin.

 2. Himangan Pallo anoo poikkeuslupaa pelata Pohjanmaan M2. div. ottelut Lohtajan Maininki monitoimihallissa. Kentän koko on 38x18 m.
  Päätös: Poikkeuslupa myönnetään runkosarjan otteluihin, mutta ei mahdollisiin sarjan pudotuspeleihin eikä Divarin karsintoihin.

 3. Savo-Karjalan M2. div. joukkueet anovat poikkeuslupaa pelata otteluita seuraavasti:
  Nilsiän Apassit Nilsiän liikuntahalli 36x18 m
  Kiteen Pallo Vespeli 36x18 m
  Coach Team Juuan liikunta-kulttuuritalo 36x20 m
  Pisaba Pieksämäen urheilutalo 38x18 m
  VehVe Pohjantien koulu 36x18 m
  VehVe Ylä-Pöyrön koulu 36,5x18,2 m.
  Päätös: Poikkeusluvat myönnetään Savo-Karjalan alueen otteluihin, mutta ei mahdollisiin Divarikarsintoihin.

KVK kokous 23.5.2017

 1. SC Lätty anoo sarjapaikkaa Sisä-Suomen M3. div.
  Päätös: Anomus hyväksytään.

 2. KGB Agents anoo sarjapaikkaa Etelä-Suomen M3. div.
  Päätös: Anomus hyväksytään.

KVK kokous 18.5.2017

 1. FoSu anoo lupaa pelata M2. div. kaudella 2017-18 Sisä-Suomen sijaan Länsirannikon alueella.
  Päätös: Anomus hyväksytään.

 2. Flanels anoo lupaa pelata M4. div. kaudella 2017-18 Sisä-Suomen sijaan Kaakkois-Suomen alueella.
  Päätös: Anomus hyväksytään sillä ehdolla, että Kaakkois-Suomen M4. div. on sarjapaikka vapaana. Mikäli sarjapaikkaa ei ole vapaana, joukkueella on mahdollisuus osallistua Kaakkois-Suomen M5.div.

 3. Seuran hakiessa poikkeuslupaa junioripelaajalle nimetä tämä joukkueen kolmanneksi Y-pelaajaksi, joista yksi on maalivahti, sarjavastaava tekee päätökset näistä. 
  Päätös: Hyväksytään päätösvallan siirtäminen sarjavastaavalle.

 4. PSB Lapua hakee poikkeuslupaa nimetä Janna Aho (-99) seuran B-tyttöjen joukkueeseen Y-pelaajaksi. Aho pelasi kaudella 2016-17 joukkueessa Y-pelaajana ja hänen pelipaikkansa on maalivahti.
  Päätös: Anomus hyväksytään. Poikkeuslupa koskee alueellisia sarjoja. Mahdollisissa SM-sarjan karsinnoissa, play off -karsinnoissa ja/tai play off -otteluissa Y-pelaajat eivät saa pelata.

 5. SB Naantali anoo lupaa pelata M2. div. ottelut Maijamäen liikuntahallissa. Kentän koko on 36x20 m.
  Päätös: Anomus hyväksytään. Poikkeuslupa koskee runkosarjan otteluita.

 6. Kauhajoen Karhut anoo lupaa pelata M2. div. ottelut yhteiskoulun liikuntasalissa. Kentän koko on 35,5 x 19,5 m.
  Päätös: Anomus hyväksytään. Poikkeuslupa koskee runkosarjan otteluita.

 7. Challengers anoo poikkeuslupaa pelata M2. div. ottelut Vaasan ammattiopiston salissa. Kentän koko on 38x18 m.
  Päätös: Anomus hyväksytään. Poikkeuslupa koskee runkosarjan otteluita.


3.1. AC HaKi Icehearts anoo poikkeuslupaa peluuttaa seuran B-poikien haastajasarjan joukkueessa (synt. 2001 ja myöh.) kahdeksaa Y-pelaajaa. Pelaajat ovat: Mikke Virtanen (2000), Roope Stening (2000), Waltteri Storman (2000), Salifu Senghore (2000), Mohamed Fahad Fuaad (2000), Joona Parviainen (2000), Leevi Juslin (2000), Olli Muikku (2000) ja Ville Ala-Heikkilä (2000)

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 

3.2. AC HaKi hakee poikkeuslupaa Luka Kattilamäelle (2006) käyttää päähinettä terveydellisistä syistä johtuen.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19 siten, että päähineessä ei saa olla ulokkeita, jotka ovat vaarallisia pelaajalle tai kanssapelaajille.

 

3.3. FC Tuusula anoo poikkeuslupaa nimetä seuran C-tyttöjen haastajasarjan joukkueeseen (synt. 2004 ja myöh.) seitsemän Y-pelaajaa ja nimetä ottelukokoonpanoon 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+3 Y-pelaajaa (maalivahti+3 kenttäpelaajaa). Poikkeuslupa ei koske mahdollisia SM-sarjan pudotuspelikarsintoja tai pudotuspelejä tai alueloppuhuipentumaa.

 

3.4. GrIFK anoo poikkeuslupaa Katja Kalliolle (2002) pelata seuran B-tytöissä rinnakkaisedustuksella. Kallio pelaa Y-pelaajana Kirkkonummi Rangersissa C1-pojissa.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.5. HIFK anoo poikkeuslupaa Viktor Furulle (2002) pelata rinnakkaisedustuksella seuran B-junioreiden joukkueessa.

Päätös: Poikkeuslupaa ei myönnetä.

 

3.6. Icehearts Sininen anoo poikkeuslupaa peluuttaa neljää Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat (2003), Niko Mäkelä (2003), Zanyar Khali d Ahrimad (2003) ja Niklas Lindblom (2003)

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.7. Icehearts Punainen anoo poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Rainer Korp (2003), Miika Peteri (2003), Juho Lokka (2003), Furkan Ark (2003) ja Arjom Gordijenko (2003).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.8. Icehearts Satakunta anoo poikkeuslupaa peluuttaa kahdeksaa Y-pelaajaa seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) haastajasarjan joukkueessa. Pelaajat ovat Joona Ikkonen (2004), Jesse Tuominen (2004), Matti Huotari (2004), Neea Setälä (2004), Mikael Kuparinen (2004), Tuomas Huovari (2004), Diyar Keskin (2004) ja Ari Alsela (2004).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.9. Icehearts Tampere hakee poikkeuslupaa nimetä 11 Y-pelaajaa seuran E2-poikien joukkueeseen. Pelaajat ovat Jussi Leinonen (2006), Topi Lahola (2006), Juho Inhilä (2006), Kasper Siekkinen (2006), Leevi Linnala (2006), Rasmus Stenroth (2007), Veeti Kauranen (2007), Leo Lintiala (2007), Nico Tanskanen (2007), Aki Pelkonen (2007) ja Joa Hynninen (2007).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.10. Icehearts Tampere hakee poikkeuslupaa nimetä Samu Koivisto (2005) ja Nikita Rotko (2004) Y-pelaajiksi seuran D2-poikien joukkueeseen (synt. 2006 ja myöh.)

Päätös: Samu Koivisto voidaan nimetä Y-pelaajaksi ilmoituksen perusteella pelaajan ollessa vuoden yli-ikäinen D2-poikien sarjaan. Nikita Rotkolle myönnetään poikkeuslupa.

 

3.11. Coach Team hakee poikkeuslupaa nimetä Sanni Toivaselle rinnakkaisedustuspelaajaksi seuran naisten 3. div. joukkueeseen. Toivasen edustusoikeus on Josbassa ja pelaa seuran C-tyttöjen joukkueessa. Josba II joukkue pelaa naisten 3. div.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään kaudelle 2018-19.

 

3.12. JPS-75 hakee poikkeuslupaa peluuttaa viittä Y-pelaaja seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueessa. Pelaajat ovat Konsta Holappa (2007), Ville Härkönen (2007), Mikke Smolander (2007), Timi Vesterinen (2007) ja Jere Pylvänäinen (2007).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 

3.13. KalvKe hakee poikkeuslupaa Tiia Ovaskaiselle (2005) pelata seuran D-tytöissä Y-pelaajana (maalivahti) ja C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa KalvKe/Urbans kenttäpelaajana. Milla Tuormaalle haetaan poikkeuslupaa pelata D-tytöissä Y-pelaajana ja C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa KalvKe/Urbans

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään Tiia Ovaskaiselle pelata D-tytöissä Y-pelaajana maalivahtina ja kenttäpelaajana C-tytöissä. Milla Tuormaalle ei myönnetä poikkeuslupaa.

 

3.14. Light Iron hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran D2-poikien joukkueessa (synt. 2006 ja myöh.) ylemmässä haastajasarjassa. Pelaajat ovat Eetu Jefimoff (2005), Viljami Kärpänen (2005), Eetu Piensalmi (2005) ja Miika Tjurin (2005).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa). Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa

 

3.15. Nibacos hakee poikkeuslupaa Sasu Porkolle (2002) pelata Y-pelaajana seuran C1-poikien joukkueessa (synt. 2003 ja myöh.) ja seuran B-poikien joukkueessa maalivahtina.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.16. Paakarin Pojat hakee poikkeuslupaa Mika Konttiselle (1970) pelata seuran M50 joukkueessa (synt. 1969 ja aik.)

Päätös: Poikkeuslupaa ei myönnetä.

 

3.17. Parkanon Ponteva hakee poikkeuslupaa peluuttaa kolmea Y-pelaaja seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) haastajasarjan joukkueessa. Y-pelaajat ovat Kasper Kortteus (2005), Jami Lepistö (2005), Juuso Leinonen (2005) ja Vesa-Matti Salomäki (2005).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään nimetä ottelukokoonpanoon kolme Y-pelaajaa. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 

3.18. Punkalaitumen Kunto hakee poikkeuslupaa Topias Kaapulle (2005) pelata Y-pelaajana seuran D2-poikien (synt. 2006 ja myöh.) kilpasarjan joukkueessa ja seuran D1-poikien haastajasarjan joukkueessa maalivahtina.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.19. RoPo hakee poikkeuslupaa Viljami Hoffrenille (2006) pelata Y-pelaajana seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.)

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.20. SB-Kauhajoki hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Oskari Siltaoja (2003), Aapo Ala-Heikkilä (2003), Joni Mäkisalo (2003) ja Arno Leppisaari (2003)

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollisia SM-sarjan pudotuspelikarsintoja eikä SM-sarjan pudotuspelejä.

 

3.21. SB-Pro hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon neljä Y-pelaajaa seuran C2-poikien joukkueessa (synt. 2004 ja myöh.) haastajasarjassa. Pelaajat ovat Aleksi Kirjonen (2003), Viljami Lampi (2003), Elmo Nissi (2003) ja Miro Rantala (2003).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että ottelukokoonpanoon voi nimetä 1+2 Y-pelaajaa (maalivahti+2 kenttäpelaajaa).

 

3.22. Team Tempo hakee poikkeuslupaa nimetä ottelukokoonpanoon kuusi Y-pelaajaa seuran C-tyttöjen (synt. 2004 ja myöh.) aluesarjan otteluihin.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään siten, että kuusi pelaajaa voidaan nimetä Y-pelaajaksi, joista ottelukokoonpanossa voi olla enintään 4 pelaajaa.

 

3.23. SBS Wirmo hakee poikkeuslupaa Oskari Keskitalolle (2002) pelata SBS Masku/SBS Wirmo C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) aluesarjajoukkueessa.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.24. SB Heinola hakee poikkeuslupaa peluuttaa Vilma Turvaa (2004) kolmantena rinnakkaisedustuspelaajana seuran B-tyttöjen joukkueessa.

Päätös: Poikkeuslupaa ei myönnetä.

 

3.25. SalPa hakee poikkeuslupaa peluuttaa Iina Olinia (2001) rinnakkaisedustuksella seuran A-tyttöjen 1. div. joukkueessa.

Päätös: Pelaaminen SalPan A-tytöissä on mahdollista siten, että tehdään pelaajasiirto ViTa => SalPa. Edustusoikeus siirtyy SalPaan ja rinnakkaisedustus myönnetään tämän jälkeen ViTan naisten joukkueeseen.

 

3.26. SalPa hakee poikkeuslupaa nimetä viisi Y-pelaajaa seuran E2-poikien (synt. 2008 ja myöh.) joukkueeseen. Pelaajat ovat Kaarlo Kangas (2007), Konsta Kiljunen (2007), Veeti-Waltteri Laaksonen (2007), Ville Maasilta (2007) ja Leevi Tammi (2007).

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään. Poikkeuslupa ei koske mahdollista alueloppuhuipentumaa.

 

3.27. PIsku hakee poikkeuslupaa Ronja Vuoriselle (2002) nimetä hänet rinnakkaisedustus ja Y-pelaajaksi seuran C2-poikien joukkueeseen (synt. 2004 ja myöh.). Vuorinen pelaa naisten KalvKen 4. div. joukkueessa.

Päätös: Poikkeuslupa myönnetään.

 

3.28. SBS Wirmo hakee poikkeuslupaa nimetä KaPa-65 seuran Jada-Liinu Aalto (2005) ja Emmi Lukkala (2005) rinnakkaisedustuspelaajiksi seuran C-tyttöjen joukkueeseen. KaPa-65 osallistui C-tyttöjen SM-karsintoihin, mutta ei osallistu jatkopeleihin aluesarjassa.

Päätös: Poikkeuslupahakemus hyväksytään.

 

3.29. Nibacos hakee poikkeuslupaa Pekka Peltolalle (2006) pelata seuran C2-poikien (synt. 2004 ja myöh.) kahdessa eri aluesarjajoukkuessa.

Päätös: Poikkeuslupaa ei myönnetä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.