Kansainväliset pelaajasiirrot

Viimeksi päivitetty 17.5.2019 09:34

IFFKauden 2019-20 kansainvälisiä pelaajasiirtoja voi tehdä ajalla 1.5.2019-15.1.2020. Kaikissa kansainvälisissä siirroissa tulee käyttää Kansainvälisen Salibandyliiton, IFF:n pelaajasiirtolomaketta, jonka voi ladata IFF:n internet sivuilta.

Siirto Suomesta toisen maan sarjoihin:
Ensin täytetään IFF:n siirtolomake ja maksetaan kirjaamismaksu IFF:n tilille: 200 CHF tai pikakäsittelynä 300 CHF (tilinumero + ohjeet näkyy lomakkeessa). Tämän jälkeen siirtolomake toimitetaan kaikkien osapuolten allekirjoituksin Suomen Salibandyliittoon osoitteella:

Suomen Salibandyliitto
"kansainvälinen pelaajasiirto"
Kuntokatu 17
33520 TAMPERE

tai sähköpostilla, pdf-muodossa, osoitteella: pelaajasiirrot(at)salibandy.fi
(faksilla siirtolomakkeita ei enää voi lähettää)

Emme ota siirtolomakkeita vastaan ennen huhtikuun viimeistä viikkoa!

Tämän jälkeen Suomen Salibandyliitto osaltaan tarkistaa ja hyväksyy kansainvälisen siirtohakemuksen saapumisjärjestyksessä ja toimittaa sen eteenpäin IFF:n käsiteltäväksi. Vain IFF voi lopullisesti hyväksyä kansainvälisen pelaajasiirron! Hyväksyttyjen kv-siirtojen listaa voi seurata IFF:n sivuilla josta käy ilmi myös pelaajan virallinen siirtopäivä.

Siirto toisen maan sarjoista Suomeen:
Mikäli pelaaja on siirtymässä toisen maan sarjoista Suomeen, tulee lomake toimittaa sen maan lajiliittoon, josta pelaaja on siirtymässä pois. Eri maiden lajiliittojen yhteystiedot on listattu täällä. Muutoin prosessi on edellä kuvatun kaltainen, mutta Suomen Salibandyliitto ei siis siihen osallistu.

Muut siirtovariaatiot / Kysyttävää kansainvälisistä pelaajasiirroista?
Kaikissa kansainvälisissä pelaajasiirtoasioissa yhteys IFF:n toimistoon, puh. 09- 4542 1425. Puhelinpalvelua on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sähköpostilla kysymyksiä voi esittää englanniksi osoitteeseen: transfer(at)floorball.org

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.