Pelaajasiirtotietoa

Viimeksi päivitetty 30.8.2018 11:53

Uutta edustusoikeuksissa kaudella 2018-19:

  • Pelaajasiirtojen karenssi on nyt +3 vuorokautta, joka lasketaan siiron kirjaamismaksun suorittamisesta.
  • Pelaajasiirtojen kirjaamismaksuissa on joitakin korotuksia. Tutustu niihin pelaajasiirtojen sivuilla.
  • Rinnakkaisedustuksissa karenssi on poistunut kokonaan. Edustus astuu voimaan kirjaamismaksun suorittamisesta.
  • Rinnakkaisedustusten hakuprosessi on jatkossa nimellä "Rinnakkaisedustusilmoitus" ja siitä voidaan käyttää myös lyhennettä R-ilmoitus.
  • Joukkue merkitsee jatkossa itse R-, Y- ja F-pelaajat Palvelusivuston sarjakokoonpanoon. Tämä tapahtuu rastittamalla pelaajan kohdalta halutut vaihtoehdot.

PELAAJASIIRROT

Kaudella 2018-19 Salibandyliiton kansalliset pelaajasiirrot kirjataan, hyväksytään ja maksetaan Salibandyn Palvelusivustolla. Seurat hoitavat siirtoprosessin keskenään käyttämällä Palvelusivuston seuratunnusta (muotoa A12345678). Tunnus on toimitettu kaikille jäsenseuroille. Uusille seuroille tunnus toimitetaan jäsenhakemusprosessin aikana. Tunnuksen käyttö Palvelusivustolla vastaa allekirjoitusta.

Välivuoden pitänyt pelaaja?

Kaudesta 2018-19 alkaen myös välivuoden / välivuosia pitäneestä pelaajasta tulee tehdä pelaajasiirto salibandyn Palvelusivustolla. Tällaisen pelaajan siirrossa ei kuitenkaan ole kirjaamismaksua eikä karenssia.

Kansallinen siirtoaika alkaa 1.6. Vapaa siirtoaika, ilman vanhan seuran suostumusta, päättyy 30.6. Siirtoaika päättyy kokonaisuudessaan 15.1.2019.

Kansainvälinen pelaajasiirtoaika alkaa jo 1.5.2018. Kansainvälisistä siirroista vastaa IFF. Kv-siirrot tehdään IFF:n sääntöjen mukaan, eikä niitä siis kirjata Salibandyliiton järjestelmässä. Lue lisää kv-siirroista.

Järjestelmän käyttöön on julkaistu kattavat ohjeet pelaajasiirtojen pääsivulla.

RINNAKKAISEDUSTUKSET JA Y-ILMOITUKSET

Junioripelaaja on mahdollista ilmoittaa rinnakkaisedustukseen (R-edustus) toisen seuran joukkueeseen tai hänen on mahdollista pelata vuoden yli-ikäisenä (Y-edustus) oman seuransa juniorijoukkueessa. Myös R- ja Y-edustuksien hakeminen hoidetaan sähköisesti Palvelusivustolla. Kaudesta 2018-19 alkaen sekä R- että Y-edustusten hakuprosessista käytetään termiä "ilmoitus", sillä nyt myös R-edustuksista on poistettu karenssi.

Lue lisää R-edustuksista | Lue lisää Y-edustuksista.

Muut tärkeät päivämäärät mm. edustusoikeuksiin liittyen olemme koonneet yhdelle sivulle, josta voit tarkistaa tulevat takarajat.

Kysyttävää edustusoikeuksista?

Edustusoikeusasioissa palvelee Salibandyliiton valtakunnallinen puhelinpalvelu 0400-529017 ma-pe klo 9.30-16. Sähköpostitse tapahtuvat yhteydenotot osoitteella pelaajasiirrot(at)salibandy.fi Vastausaika on ruuhka-aikaan n. 2 vuorokautta, joten sähköpostilla tulee tehdä vain kiireettömät yhteydenotot. Tutustu myös edustusoikeus-sivuihin.

Kausi-info on Salibandyliiton julkaisema tietopaketti tulevaan pelikauteen. Kaudelle 2018-19 infopaketti julkaistaan vain www-versiona ja ladattavana pdf-versiona.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.