Edustusoikeustietoa

Viimeksi päivitetty 6.4.2020 15:49

Uutta edustusoikeuksissa kaudella 2019-20:

  • R-edustukset voidaan myös päättää sähköisesti salibandyn Palvelusivustolla.
  • Seuraavat lomakkeet on siirretty sähköisiksi: Farmisopimus, sarjapaikansiirtohakemus ja yhteisjoukkuesopimus.
  • A-C -ikäisen juniorin pelaaminen oman seuran saman juniori-ikäluokan kahdessa eri joukkueessa: loppukauden (1.2. jälkeen) kiinnittymistä ei tarvitse enää ilmoittaa erikseen.
  • A-C tytöt saavat olla enintään vuoden yli-ikäisiä poikien vastaavissa sarjoissa.
  • B- ja C1 -poikien 1. divisioonissa ei saa käyttää Y-pelaajia.
  • Tarkennus pelaajasiirtojen karenssiin: Pelaajasiirroissa karenssi alkaa kirjaamismaksun suorittamisesta eikä pelaaja karenssin aikana saa edustaa uutta tai vanhaa seuraa.
  • Sarjakokoonpanoon merkityt Y/R/F -pelaajatiedot siirtyvät automaattisesti sähköiseen ottelupöytäkirjaan.
  • Joukkueen toimihenkilöt merkitään suoraan sähköiseen ottelupöytäkirjaan.

PELAAJASIIRROT
Kaudella 2019-20 Salibandyliiton kansalliset pelaajasiirrot kirjataan, hyväksytään ja maksetaan Salibandyn Palvelusivustolla. Seurat hoitavat siirtoprosessin keskenään käyttämällä Palvelusivuston seuratunnusta (muotoa A12345678). Tunnus on toimitettu kaikille jäsenseuroille. Uusille seuroille tunnus toimitetaan jäsenhakemusprosessin aikana. Tunnuksen käyttö Palvelusivustolla vastaa allekirjoitusta.

Välivuoden pitänyt pelaaja?
Jatkamme edelliskaudella esiteltyä käytäntöä, jossa myös välivuoden / välivuosia pitäneestä pelaajasta tulee tehdä pelaajasiirto salibandyn Palvelusivustolla. Tällaisen pelaajan siirrossa ei kuitenkaan ole kirjaamismaksua eikä karenssia.

Kansallinen siirtoaika alkaa 1.6. Vapaa siirtoaika, ilman vanhan seuran suostumusta, päättyy 30.6. Siirtoaika päättyy kokonaisuudessaan 15.1.2020.

Kansainvälinen pelaajasiirtoaika alkaa jo 1.5.2019. Kansainvälisistä siirroista vastaa IFF. Kv-siirrot tehdään IFF:n sääntöjen mukaan, eikä niitä siis kirjata Salibandyliiton järjestelmässä. Lue lisää kv-siirroista.

Järjestelmän käyttöön on julkaistu kattavat ohjeet pelaajasiirtojen pääsivulla.

RINNAKKAISEDUSTUKSET JA Y-ILMOITUKSET
Junioripelaaja on mahdollista ilmoittaa rinnakkaisedustukseen (R-edustus) toisen seuran joukkueeseen tai hänen on mahdollista pelata vuoden yli-ikäisenä (Y-edustus) oman seuransa juniorijoukkueessa. Myös R- ja Y-edustuksien hakeminen hoidetaan sähköisesti Palvelusivustolla. Viime kaudesta alkaen sekä R- että Y-edustusten hakuprosessista käytetään termiä "ilmoitus", sillä nyt myös R-edustuksista on poistettu karenssi. Myös R-edustuksen päättäminen onnistuu nyt sähköisesti Palvelusivuston kautta.

Lue lisää R-edustuksista | Lue lisää Y-edustuksista.

Muut tärkeät päivämäärät mm. edustusoikeuksiin liittyen olemme koonneet yhdelle sivulle, josta voit tarkistaa tulevat takarajat.

Kysyttävää edustusoikeuksista?
Edustusoikeusasioissa palvelee Salibandyliiton asiakaspalvelu p. 0400-529017 ma-pe klo 9.30-16.30. Sähköpostitse tapahtuvat yhteydenotot osoitteella asiakaspalvelu(at)salibandy.fi Vastausaika on ruuhka-aikaan n. 2 vuorokautta, joten sähköpostilla tulee tehdä vain kiireettömät yhteydenotot. Tutustu myös edustusoikeus-sivuihin.

Kausi-info on Salibandyliiton julkaisema tietopaketti tulevaan pelikauteen. Kaudelle 2019-20 infopaketti julkaistaan www-versiona ja ladattavana pdf-versiona.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.