Erotuomarit

Viimeksi päivitetty 27.4.2018 16:06

Haastava, mutta antoisa harrastus? Se on erotuomarina toimiminen!

Erotuomari_Anssi_Silvo.jpgHaluaisitko lähteä mukaan mukavaan harrastustoimintaan? Salibandyssa erotuomaritehtäviä riittää monella tasolla. Kaikki tehtävät ovat eri tavalla haastavia: Voit tuomita pienien juniorien otteluista aina kansainvälisiin tehtäviin saakka ja kaikkea siitä väliltä.

Salibandyerotuomareita on jo melkein tuhat, mutta tarvitsemme lisää innokkaita harrastajia. Koulutamme taas lisää erotuomareita ensi syksynä kentillemme. Tämä harrastus ei maksa sinulle, vaan voit saada harrastuksesta myös pienen rahallisen korvauksen. Palkkiot vaihtelevat sarjoittain ja turnauksissa voit tuomita useamman pelin peräkkäin. Erotuomarina olet näköalapaikalla näkemässä lajin ja sen harrastajien kehityksen. Mutta ennen kaikkea saat harrastuksesta paljon uusia ystäviä ja mielenkiintoista haastetta vapaa-aikaasi.

Tule mukaan syksyn erotuomarikursseille ja huomaa, että aloittaville pelaajalisenssin omaaville uusille erotuomareille ensimmäisen kauden koulutus on maksuton.

Kiinnostuitko? Katso tästä miten pääset erotuomarikurssille!

Tutustu myös erotuomareiden omiin sivuihin.

Kausi-info on Salibandyliiton julkaisema tietopaketti tulevaan pelikauteen. Kaudelle 2018-19 infopaketti julkaistaan vain www-versiona ja ladattavana pdf-versiona.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.