USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Erotuomaritoimintaan liittyvä FAQ-sivu.

Viimeksi päivitetty 28.11.2018 13:31

Tälle sivulle kerätään erotuomaritoimintaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia kysymyksiin.

K: Miten voin hakea erotuomarimatkaan liittyvät matkakulut jälkikäteen (ne olivat jääneet alkuperäiseltä laskulta pois)?
V: Paras tapa on poistaa tehty lasku ennen kuin lasku on ehtinyt siirtyä eteenpäin. Laskun tila on tällöin "hyväksytty"/"automaattisesti hyväksytty". Poista lasku ja tee lasku uudestaan matkakulujen kanssa.

Jos lasku on ehtinyt jo mennä maksatukseen eli on tilassa "maksatuksessa"/"maksettu", niin toimi seuraavasti:
Turnausmuotoiset ottelut: Lisää matkakulut seuraavaan turnausmuotoisten otteluiden matkalaskuusi. Selitteeseen tulee aina kirjata se, minkä laskun matkakulut (laskun numero) on lisätty kyseiseen otteluun extrana.
Yksittäiset ottelut: Yksittäisten otteluiden matkakulut siirtyvät aina ottelukohtaisesti kotijoukkueen maksettavaksi, joten et voi käyttää tässä samaa mallia kuin turnausmuotoisten otteluiden yhteydessä. Ota asiasta yhteyttä alueesi erotuomariasettelijaan ja sovi yksilöllinen tapa hoitaa asiaa eteenpäin. 

K: Miten turnausmuotoisessa ottelussa toimitaan, kun ottelu on sähköisen tulospalvelun piirissä ja joukkue haluaa tehdä vastalauseen (esimerkiksi 3 minuuttia ottelun jälkeen ja sähköinen pöytäkirja on jo suljettu [ei allekirjoituksia])?
V: Tällaisessa tapauksessa vastalause merkitään apupöytäkirjaan ja vastalauseen tekevä joukkue ja vähintään toinen ottelun erotuomareista (lähtökohtaisesti molemmat) allekirjoittavat apupöytäkirjan vastalauseen merkitsemisen jälkeen. Tutustu tarkempaan ohjeeseen tästä.


K: Miten voin lähettää uuden verokortin?
V: Erotuomaripalkkoiden keskitetyn maksujärjestelmän (SBET) infosivu luettavissa täältä:
kilpailu/erotuomarit/erotuomaripalkkioiden-keskitetty-maksujarjestelma/

Toimi ohjeen mukaan eli lähetä sivuverokortti sähköpostitse. Huomaathan(!), että päätulon verokortti tulee lähettää alkuperäisenä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.