D-tytöt

Viimeksi päivitetty 18.11.2019 09:35

D-tytöt pelataan kaudella 2019-2020 Pohjois-Suomessa yhdessä viiden joukkueen lohkossa.

Sarjajärjestelmä
Lohkojako
Otteluohjelma / Tulospalvelu

Aloitus 2.11. @ Jatuli

Turnausvastuut Oulussa:
- 2.11. HaHe D1
- 24.11. SSRA E-tytöt
- 8.12. HaHe D2
- 18.1. SSRA D-tytöt
- 15.3. SSRA E-tytöt

Alueellinen poikkeus säännöissä:
- Pelaaja saa saman päivän aikana pelata enintään kahdessa eri joukkueessa/ikäluokka myös tapauksissa joissa seuralla on joukkueet samassa lohkossa.
- Pohjois-Suomen D-E -junioreissa joukkueet saavat käyttää ottelun kokoonpanossa 20 pelaajaa pelimaailman sääntöjen 17 pelaajan sijaan.

- Pelaaja, joka on unohdettu lisätä ottelukokoonpanoon, lisätään siihen välittömästi toimitsijan ja joukkueen toimihenkilöiden toimesta. Ottelun kulkua ei tarvitse pysäyttää, eikä pelaajalle tuomita jäähyä. Erotuomareille on huomautettava asiasta ja pelaajan puuttuminen on merkittävä ottelun huomautussarakkeeseen. Merkinnästä tulee ilmetä pelaajan nimi ja numero.

Mikäli pelaajaa ei saada lisättyä ottelukokoonpanoon, merkitään pelaajan nimi ja numero ottelun huomautussarakkeeseen ja pelaajan tekemät pisteet ja jäähyt kirjataan jollekin toiselle pelaajalle. Pelirangaistukset kirjataan pelaajan nimellä ja numerolla huomautussarakkeeseen.

Jokaisesta ottelukokoonpanosta puuttuvasta, pelaajasta tehdään merkintä huomautussarakkeeseen ja määrätään seuralle laiminlyöntimaksu 50€/pelaaja.

Sarjavastaava: Olli Junttila
etunimi.sukunimi(at)salibandy.fi
0400 529 012

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.