VapaaehtoishakuEtusivu | Pääsyliput | Seuraliput | Vapaaehtoishaku | Säbätaituri 2018 | Media


Vapaaehtoishaku on päättynyt. Valinnoista ilmoitetaan perjantaihin 16.3. mennessä.

Superfinaali on suurtapahtuma, jonka toteutukseen osallistuu pitkälle toista sataa toimijaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan ikimuistoista salibandytapahtumaa! Salibandyn Superfinaali-staff koostuu palvelualttiista ja ystävällisistä ihmisistä. He ovat aktiivisia, vastuullisia ja hektisessä ympäristössä hyvin viihtyviä, joukkuehenkisiä osaajia.

Odotukset ja vaatimukset Superfinaali-staffille

Tärkein ominaisuus salibandyn Superfinaalin staffilla on oikea asenne. Suurissa tapahtumissa tilanteet vaihtelevat nopeasti ja kaikkeen on mahdotonta valmistautua etukäteen.

Hektisessä ympäristössä toimiminen edellyttää ystävällisyyttä, joustavuutta ja kärsivällisyyttä. Arvostamme aiemman kokemuksen tuomaa osaamista, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen.

Odotamme vähintään 14 vuoden ikää (18 vuotta erikseen mainituissa tehtävissä) ja positiivista sitoutumista hoitamaan omalle kohdalle tulevat tehtävät.

Tarjoamme arvokkaan kokemuksen lisäksi Superfinaali-vaatetuksen, osallistumis- tai työtodistuksen, mahdollisuuden seurata otteluita omien tehtävien ulkopuolella ja yhden aterian. Tehtävään valitut vapaaehtoiset vastaavat itse mahdollisista matkustus- ja majoituskuluistaan, sekä niiden järjestelyistä.

Vapaaehtoisille järjestetään koulutustilaisuus huhtikuussa ennen tapahtumaa. Koulutukseen osallistuminen on mahdollista sekä paikan päällä, että etänä videolähetyksen kautta.

Tehtäväkuvaukset haetuista tehtävistä:

Asiakaspalvelu
Tehtävänä on toimia tapahtuman asiakaspalvelutehtävissä mm. info- ja noutolippujen pisteillä.Tehtäviin tarvitaan iloisia asiakaspalvelijoita, jotka toivottavat vieraat tervetulleiksi ja vastaavat monenlaisiin kysymyksiin. Olet oma-aloitteinen ja selvität vastauksen kysymykseen pikaisesti ja ystävällisesti.

Kaukalopartio
Kaukalopartiona toimii kahdeksan juniorin ja 2 aikuisen tiimi. Juniorit toimivat otteluiden aikana pelikentän kulmissa pallopoikina/-tyttöinä ja laidan suoristajina. Aikuisten tehtävänä on valvoa, että laidat ovat suorassa ja toiminta tehtävän vaatimalla tasolla.

Kaukalopartioihin voi hakea ainoastaan valmiit 2+8 ryhmät. Hakemuksen täyttää yhteyshenkilö.

Kulunvalvonta
Kulunvalvontatehtävissä työskentelevän ominaisuuksiin kuuluvat ystävällisyys ja jämäkkyys. Kulunvalvontatehtävät ovat luonteeltaan ohjaavia ja opastavia. Valvonta perustuu opasteisiin ja akkreditointikortteihin, jotka ilmaisevat tapahtumaan osallistuvien henkilöiden kulkuoikeuden Hartwall Arenalla. Kulunvalvonnan vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Kulunvalvonta painottuu rakennuspäivälle ja tapahtumapäivän aamuun. Järjestyksenvalvontakortti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Kutsuvieras- ja hospitalitypalvelut
Tehtävänä ovat vieraiden vastaanotto ja ohjaaminen sekä VIP- ja aitiotilaisuuksissa avustaminen. Vaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Markkinointi- ja promootioavustajat
Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan tapahtuman kävijäkokemukseen. Tehtävät vaihtelevat kisamaskottina toimimisesta promootiojärjestelyihin ja kumppanitoteutuksiin. Tärkeintä on halu kohdata ihmisiä iloisin mielin sekä kyky reagoida yllättäviin tilanteisiin nopeasti. Tehtäviä on tarjolla myös tapahtuman promootiovaiheessa maalis-huhtikuussa.

Ohjelma ja seremoniat
Tämän tiimin jäsenenä pääset osalliseksi ainutlaatuisen show'n toteutusta. Tehtäviin kuuluvat mm. palkitsemisten organisointia, artistien ylläpitoa ja ohjelmajuoksutuksen avustavat tehtävät. Olet tarkka, luotettava ja omatoiminen, etkä pelkää sekunnin tarkkoja aikatauluja tai paineen alla työskentelyä.

Rakentaminen ja purku
Tämä tiimi tekee tapahtuman. Rakentamisessa pääset alusta asti tapahtuman kulisseihin ja saat oman kädenjälkesi tapahtuman ulkonäköön. Peukalosi ei löydy keskeltä kämmentä ja tartut reippain ottein myös fyysiseen työhön.

Tehtävät ajoittuvat pääosin rakennuspäivään (20.4.) ja tapahtumapäivän iltaan, mutta myös tapahtuman ajalle tarvitaan päivystyshenkilöitä.

Rakennus- ja purkutiimiin voivat ilmoittautua myös ryhmät.

Tapahtumatoimisto ja akkreditointi
Tehtävänä on auttaa tapahtumatoimistossa mm. vapaaehtoisten vastaanotossa ja varustamisessa sekä akkreditoinnin järjestelyissä, kulkulupien jaossa ja toimia akkreditointitiskillä vastaanottamassa vieraita sekä henkilökuntaa. Tehtävä ajoittuu rakentamis- ja tapahtumapäiville, joten sinun tulisi olla käytettävissä myös perjantaina 20.4.

Tilastointi ja toimitsijat
Tilastointitiimi huolehtii ottelutapahtumien tilastoinnista (tarkkaavaista otteluseurantaa ja laskentaa) ja niiden julkaisusta.

Toimitsijat huolehtivat peliajan ottamisesta ja vara-ajanoton käytöstä, reaaliaikaisen ottelupöytäkirjan täytöstä (internet) sekä valvovat jäähyjen täytäntöönpanon. Kumpaankin otteluun tarvitaan 5 toimitsijaa. Toimitsijalle on myös hyödyksi, jos hänellä on käytännön kokemusta yksittäisten otteluiden toimitsijana toimimisesta. Luonteeltaan toimitsija on järjestelmällinen, ripeä, tarkka ja hyväntuulinen.

Viestintä ja mediapalvelut
Mediapalveluiden vapaaehtoistiimi huolehtii akkreditoituneen median tarpeista mediakeskuksessa ja avustaa heitä valmentajien ja pelaajien haastatteluissa mixed zonella.

Viestintätiimi tuottaa uutisia, valokuvia ja haastatteluita Internet-sivuille, Twitteriin ja Facebookiin.

Hae vapaaehtoiseksi täyttämällä alla oleva lomake!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää. Muista painaa lopuksi Lähetä-painiketta.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että sinut liitetään osaksi Salibandyliiton vapaaehtoisrekisteriä ja saat tietoja Salibandyliiton tapahtumien vapaaehtoishauista. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.


CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.