Finaalitapahtuma Tallinnassa 8.2.2020

Viimeksi päivitetty 15.1.2020 11:53

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tallinnassa

Lauantaina 8. helmikuuta tehdään salibandyssa uusi aluevaltaus, kun TEHO Sport Suomen Cupin naisten ja miesten mestarit ratkaistaan Tallinnassa. Pelipaikkana on vuoden 2016 MM-karsinnoista tuttu Tallinnan teknillisen korkeakoulun urheiluhalli.

Finaalitapahtuman ohjelma
Lauantai 8.2.2020, TalTech Sportshall, Tallinna
13:30 Naiset: PSS - SB-Pro
16:30 Miehet: Nokian KrP - Classic

TalTech Sportshall sijaitsee osoitteessa, Männiliiva 7, 12616 Tallinn
Katso sijainti Google Maps.

Salibandyliiton hallituksen aiemmasta päätöksestä poiketen naisten ja miesten Suomen Cupin finaalit pelataan kilpailusääntöjen mukaisesti seuraavasti:

Peliaika otteluissa on 3 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa, erätaukojen pituus on 15 minuuttia. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 20 minuutin jatkoaika viidellä viittä vastaan. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan välissä on 5 minuutin tauko. Jatkoaika päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli jatkoaika ei tuo ratkaisua, ratkaistaan ottelu viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailussa. Ottelupöytäkirjaan voi merkitä 20 pelaajaa ja 5 toimihenkilöä.

Salibandyliiton hallituksen aikaisemman päätöksen mukaisesti TEHO Sport Suomen Cupissa on kokeiltu lyhennettyä peliaikaa ja pienempää ottelukokoonpanoa kaudella 2019-2020.

Lipunmyynti
Lipunmyynti on avautunut Lippu.fi:ssä tiistaina 18.12.2019 ja hinnoittelussa on huomioitu Tallinnan markkina-alue. Lipun hinta on alkaen 10 euroa (alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi). Lipulla näkee molemmat Cupfinaalit.

Lipunmyynti tapahtuu Lippu.fi:n kautta täällä.

Tallink Siljan matkapaketit

Tallink Silja

SSBL Salibandy Oy on tehnyt sopimuksen Tallink Siljan kanssa edestakaisista laivamatkoista (Helsinki-Tallinna-Helsinki) Suomen Cupin finaalitapahtumaan (lähtö klo Helsingistä klo 10.30 ja paluu Tallinnasta klo 20.30). Hinta edestakaiselle matkalle on 10€ (Alennuskoodi: SALIBANDY).

Matkoja voi varata Tallink Siljan sivuilla täällä.

Lue myös: TEHO Sport Suomen cupin mestaruudet ratkaistaan Tallinnassa

TalTech Sportshall sijainti

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.