Finaalitapahtuma Tallinnassa 8.2.2020

Viimeksi päivitetty 20.5.2020 13:44

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tallinnassa

TalTech Sportshall sijainti

Lauantaina 8. helmikuuta tehdään salibandyssa uusi aluevaltaus, kun TEHO Sport Suomen Cupin naisten ja miesten mestarit ratkaistaan Tallinnassa. Pelipaikkana on vuoden 2016 MM-karsinnoista tuttu Tallinnan teknillisen korkeakoulun urheiluhalli.

Finaalitapahtuman ohjelma:
Lauantai 8.2.2020, TalTech Sportshall, Tallinna
13:30 Naiset: PSS - SB-Pro
16:30 Miehet: Nokian KrP - Classic

TalTech Sportshall sijaitsee osoitteessa, Männiliiva 7, 12616 Tallinn
Katso sijainti Google Maps.

Salibandyliiton hallituksen aiemmasta päätöksestä poiketen naisten ja miesten Suomen Cupin finaalit pelataan kilpailusääntöjen mukaisesti seuraavasti:

Peliaika otteluissa on 3 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa, erätaukojen pituus on 15 minuuttia. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 20 minuutin jatkoaika viidellä viittä vastaan. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan välissä on 5 minuutin tauko. Jatkoaika päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli jatkoaika ei tuo ratkaisua, ratkaistaan ottelu viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailussa. Ottelupöytäkirjaan voi merkitä 20 pelaajaa ja 5 toimihenkilöä.

Salibandyliiton hallituksen aikaisemman päätöksen mukaisesti TEHO Sport Suomen Cupissa on kokeiltu lyhennettyä peliaikaa ja pienempää ottelukokoonpanoa kaudella 2019-2020.

Lipunmyynti
Lipunmyynti on avautunut Lippu.fi:ssä tiistaina 18.12.2019 ja hinnoittelussa on huomioitu Tallinnan markkina-alue. Lipun hinta on alkaen 10 euroa (alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi). Lipulla näkee molemmat Cupfinaalit.

Lipunmyynti tapahtuu Lippu.fi:n kautta täällä.

Tallink Siljan matkapaketit

Tallink Silja

SSBL Salibandy Oy on tehnyt sopimuksen Tallink Siljan kanssa edestakaisista laivamatkoista (Helsinki-Tallinna-Helsinki) Suomen Cupin finaalitapahtumaan (lähtö klo Helsingistä klo 10.30 ja paluu Tallinnasta klo 20.30). Hinta edestakaiselle matkalle on 10€ (Alennuskoodi: SALIBANDY).

Matkoja voi varata Tallink Siljan sivuilla täällä.

Lue myös: TEHO Sport Suomen cupin mestaruudet ratkaistaan Tallinnassa

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.