SB–Pro - TPS ja PSS - Koovee naisten Salibandyliigan välieräpareiksi

Sunnuntain viidensissä otteluissa TPS kaatoi Oulussa SSRA:n ja Koovee Tampereella EräViikingit.

Naisten Salibandyliigan välierissä kohtaavat parit SB–Pro – TPS ja PSS – Koovee. Pro ja PSS saivat vastustajansa tänään, kun dramaattisesti viidensiin otteluihin venyneissä sarjoissa TPS löi SSRA:n ja Koovee EräViikingit voitoin 3-2.

Illan viitospeleissä SSRA kykeni kotonaan nousemaan 0–2:sta vielä tasoihin, mutta kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Sofia Leino laukoi TPS:n voittomaalin tehot 2+1 koonneen Laura Rantasen syötöstä. Vielä tiukemmalle meni Tampereella, jossa ottelun viimeinen minuutti käynnistyi tasalukemissa 2-2 EräViikinkien kuitattua Kooveen kahden maalin johdon. Sitten iski Kooveelle Johanna Homi ajassa 59.12, ja sama pelaaja ehti vielä nostaa loppunumerot tyhjiin.

Välierien runkopäivät ovat la 6.4., su 7.4., ke 10.4., la 13.4. ja su 14.4.