Naisten MM-kisat - Neuchatel (SUI)

Naisten maailmanmestaruuskilpailut pelataan Sveitsin Neuchatelissa joulukuun 7.-15. joulukuuta. Salibandyliitto järjestää kisojen ratkaisupäiville suomalaisten fanikatsomon ja Elämysmatkat operoi viralliset fanimatkat.

Viimeksi päivitetty 20.12.2019 10:22

Suomi jahtaa kirkastusta viime kisoissa Ruotsille rankkareilla hävitylle hopealleen Neuchatelissa, Sveitsissä 7.-15.12. pelattavissa naisten MM-kisoissa.

Ensi kertaa Sveitsin ranskankielisellä alueella pelattavien salibandyn MM-kisojen tapahtumakaupunkina toimii Neuchatel, Neuchâtelin kantonin pääkaupunki Neuchâtelinjärven rannalla Luoteis-Sveitsissä. Kaupungissa on vajaat 34 000 asukasta, ja se on kantonin toiseksi väekkäin kaupunki La Chaux-de-Fonds’n jälkeen.

Ottelut pelataan talvisen upeassa Patinoire du Littoral -hallilla, johon mahtuu noin 4000 katsojaa kannustamaan joukkueita kohti voittoa

 

Viralliset suomalaisten fanimatkat operoi Elämysmatkat

Kisoihin lennetään Finnairin suorilla lennoilla ja suomalaisille on varattu oma fanikatsomo takaamaan hyvän meiningin areenalle. Majoitus on varattu eläväisestä Bernistä, josta matkat kisoihin taittuvat helposti matkapakettiin kuuluvilla kuljetuksilla.

Neuchâtelin pelien lomassa pääsette nauttimaan Bernin joulumarkkinoiden tohinasta – tämä historiallinen ja upea kaupunki on joulunalusaikana täynnä tunnelmaa. Majoitus sijaitsee aivan Bernin keskustassa, joten kompaktiin kaupunkiin on helppo tutustua pitkän viikonlopun aikana pelien lomassa. Tutustu antoisaan matkasuunnitelmaan alta. 

Jos sinulta löytyy otteluliput omasta takaa, mutta muut matkanjärjestelyt puuttuvat, voit myös varata paketin liputta. Tällöin matkapaketin sisältö säilyy muutoin samana, mutta kolmen päivän otteluliput on poistettu paketista.

13.10. ALKAEN JA 11.11. SAAKKA MYYNNISSÄ FANIMATKAPAKETIT, JOTKA SISÄLTÄVÄT MAJOITUKSEN, BUSSIKULJETUKSET JA OTTELULIPUT.

LUE LISÄÄ JA TILAA FANIMATKASI

 

Fanikatsomon pääsylippupaketit Salibandyliitosta

Mikäli olet jo järjestänyt matkasi itse tai suunnittelet lähteväsi omatoimimatkalle kisoihin, kannattaa välierä- ja finaalipäiviksi hankkia pääsyliput kuitenkin suomalaisten fanikatsomoon.

Suomen fanikatsomo siajistee sektorissa F.

Päivälipun hinta aikuiselta on 59 Sveitsin frangia (n. 52,50€) ja alle 16-vuotiaalta lapselta 47 frangia (n. 42€). Liput laskutetaan tilauspävän kurssin mukaisesti euroiksi muunnettuna.

Fanikatsomon pääsylippupaketteja myydään 11.11. saakka.

LUE LISÄÄ JA TILAA FANIKATSOMOLIPPUSI

Muiden ottelupäivien liput voit hankkia kisojen lipunmyyntisivuston kautta.

 

Ottelu- ja faniohjelma

Kisojen alustava otteluohjelma on julkaistu ja löytyy osoitteesta: neuchatel2019.ch

Mikäli otteluohjelmaan ei tule enää muutoksia, ja Suomi pelaa siis puolivälieränsä torstaina, järjestetään perjantaina 13.12. klo 14:30 Suomen joukkueen majapaikassa, Murtenissa, joukkueen fanitapaaminen.

Elämysmatkat ja Salibanyliitto järjestävät fanitapaamiseen bussikuljetuksen Bernistä.

Lisätietoja tilaisuudesta ja kuljetuksista julkaistaan syksyn aikana.

 

LIITY MAAJOUKKUEIDEN FANIREKISTERIIN

LIITY MAAJOUKKUEIDEN FANIEN FACEBOOK-YHTEISÖÖN

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.